ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΡΙθέσει ο Ολυμπιακός τον Ελευθερόπουλο στο περιθώριο, ο Μπούτσεκ ήταν έτοιμος να μπει στο χειρουργείο για να αποκατασταθεί το πρόβλημα που είχε.

ΟΜΩΣ με το που ο βασικός τερματοφύλακας είδε την… πόρτα εξόδου, ο Σλοβάκος άρχισε θεραπευτική αγωγή για να μπορέσει, αν χρειαστεί, να αντικαταστήσει τον Κατεργιαννάκη.

ΑΛΛΑ «άλλαι αι βουλαί ανθρώπων κι άλλα Κύριος κελεύει». Επειτα από τον χθεσινό τραυματισμό του, ο Κατεργιαννάκης θα μείνει εκτός αγώνων για τρεις εβδομάδες, οπότε σε βασικό τερματοφύλακα… προάγεται ο Κλεόπας Γιάννου.

ΦΥΣΙΚΗ η σειρά, θα πείτε, και συμφωνούμε. Το… τρελό είναι, πώς ξαφνικά το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού γνωστοποίησε πως ο Μπούτσεκ είναι σε θέση να αγωνιστεί! Θαύμα…

ΕΠΕΙΔΗ όμως εμείς δεν πιστεύουμε σε θαύματα, θεωρούμε πως, για να μην υποχωρήσει η διοίκηση στο θέμα Ελευθερόπουλου στο βωμό του τυφλού εγωισμού, διακινδυνεύει την υγεία ενός ανθρώπου.

ΦΥΣΙΚΑ ο Μπούτσεκ, μεγάλο παιδί είναι και μπορεί να αρνηθεί να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Ομως, από την άλλη πλευρά είναι και επαγγελματίας και πρέπει να υπακούσει στις εντολές του αφεντικού. Οταν μάλιστα υπάρχει το OK του ιατρικού επιτελείου.

ΥΠΑΡΧΕΙ όμως; Διότι η γνωστοποίηση έγινε από την τεχνική ηγεσία και όχι από τον κ. Λάκη Νικολάου, ο οποίος θα διαπίστωνε την κατάσταση του τραυματισμού την προσεχή Δευτέρα!

ΕΠΟΜΕΝΩΣ κάποιοι λένε ψέματα και κοροϊδεύουν τον κόσμο, μαζί τον Μπούτσεκ, που στο φινάλε δεν φταίει σε τίποτα να παίξει εις βάρος της υγείας του.

ΘΑ ΗΤΑέντιμο, αφού η διοίκηση δεν θέλει ούτε να ακούσει για Ελευθερόπουλο -έστω κι αν το γινάτι βγάζει μάτι- να έχει ως βασικό τον Γιάννου και να προωθήσει ο Προτάσοφ σε αναπληρωματικό τον ερασιτέχνη Ντουγιέρογλου.

ΠΩΣ όμως θα τολμούσε κάτι τέτοιο ο Ουκρανός, αφού πλησιάζουν τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας; Οπότε προτίμησε να «θεραπεύσει» τον Μπούτσεκ, με όσα ρίσκα συνεπάγεται αυτό…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή