Προκρίσεις μέσω του πανελληνίου

Προκρίσεις μέσω του πανελληνίου

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κριτήριο πρόκρισης για το ευρωπαϊκό κύπελλο κλειστού στίβου γυναικών, το οποίο θα γίνει στις 14 Φεβρουαρίου στη Λειψία (Γερμανία), θα αποτελέσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών, που θα διεξαχθεί μαζί με το αντίστοιχο των ανδρών, στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, στο στάδιο της Παιανίας. Επί πλέον, θα προσφέρει την ευκαιρία στους πρωταθλητές μας να περάσουν τα όρια συμμετοχής για το παγκόσμιο πρωτάθλημα (Βουδαπέστη, 7, 8 Μαρτίου).

– «Ανθυποσμηναγέ Περικλή Ιακωβάκη, παρουσιάσου», θα φωνάξουν σε λίγο καιρό στον πρωταθλητή των 400 μ. μ’ εμπόδια, που πέρυσι αναδείχθηκε 3ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Με απόφαση του υφυπουργού Εθνικής Αμυνας, Λάζαρου Λωτίδη, καλείται να καταταγεί στην Πολεμική Αεροπορία με τον βαθμό του ανθυποσμηναγού εφοδιαστή, ο Ιακωβάκης. Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας κάλεσε τον αθλητή για την ορκωμοσία του. Ετσι, αναγνωρίζονται έμπρακτα οι προσπάθειες και η προσφορά των Ελλήνων πρωταθλητών.

– H πρωταθλήτρια της σφαιροβολίας Πόπη Ουζούνη δεν θα κάνει φέτος κλειστό στίβο και θα ρίξει το βάρος της στον ανοικτό, με στόχο τη διάκριση, όπως και το 2000 (είχε αναδειχθεί 7η), στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή