ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πιγκ πογκ: η πρόκριση ήρθε για δύο

Μόνο οι Γιάννης Βλοτινός και Παναγιώτης Γκιώνης θα συνεχίσουν σήμερα τις προσπάθειές τους για πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του διεθνούς τουρνουά πιγκ πογκ, που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου και αποτελεί, παράλληλα, προολυμπιακό τεστ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι Παπαγεωργίου, Λαγογιάννης, Παπαδημητρίου και Ρηνιώτης παρά τις προσπάθειές τους ηττήθηκαν δύο φορές και αποχαιρέτησαν τα προκριματικά και τη διοργάνωση. «H απόδοση των παιδιών ήταν εξαιρετική. Πάλεψαν με δυνατούς αντίπαλους και παραλίγο να τα καταφέρουν», μας είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός του αθλήματος, Νίκος Κωστόπουλος.

Ο Γιάννης Βλοτινός στάθηκε τυχερός, καθώς ο αντίπαλός του, Μπουτσιάγκα από την Αλγερία, δεν κατέβηκε στους αγώνες, με αποτέλεσμα ο Ελληνας πρωταθλητής να πάρει τη νίκη στα χαρτιά με 4-0 σετ. O Παναγιώτης Γκιώνης νίκησε τον Νασέρ από το Κατάρ με 4-0 (11-6, 11-4, 11-4, 11-2).

Από μία ήττα και μία νίκη έχουν οι Κρουστάλλη, Ντουλάκη και Φίλη, οι οποίες πρέπει να νικήσουν σήμερα για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στο κυρίως ταμπλό. Αντίθετα, δύσκολο είναι το έργο της Μάγγου (δύο ήττες).