«Πράσινος» ο Γκονζάλες

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το Μπουένος Αϊρες στην… Παιανία, αναμένεται να «προσγειωθεί» ο Αργεντίνος, Γκονζάλες, ο οποίος αποτελεί την τέταρτη και τελευταία μεταγραφή του Παναθηναϊκού, που ενισχύεται σημαντικά στη μεσαία γραμμή και συγκεκριμένα στη θέση του επιτελικού μέσου. O Παναθηναϊκός απέδειξε ότι δεν «παράτησε» τη μεταγραφική υπόθεσή του, ύστερα από το ταξίδι του Ζάετς στην Αργεντινή και την πρώτη, αρνητική απάντηση που είχε δώσει η Ροζάριο Σεντράλ για την άμεση παραχώρηση του παίκτη της. Οι «πράσινοι» επανήλθαν με βελτιωμένη, οικονομική πρόταση για να αρθούν οι αντιστάσεις των Αργεντίνων να παραχωρήσουν τον Γκονζάλες τώρα και όχι το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο για 2,5 χρόνια και οι απολαβές του θα είναι 700.000-800.000 ευρώ ετησίως.

Ο στόχος του Παναθηναϊκού ήταν η άμεση ενίσχυσή του μ’ έναν παίκτη που διαθέτει ηγετικές ικανότητες και τις κατάλληλες προδιαγραφές για να «ριζώσει» στην 11άδα του Παναθηναϊκού, εν όψει της εισόδου του ελληνικού πρωταθλήματος στην τελική ευθεία, αλλά και της ευρωπαϊκής συνέχειας στη διπλή αναμέτρηση με την Οσέρ. O Γκονζάλες που είχε συμφωνήσει με τον Ζάετς, αλλά περίμενε το «πράσινο φως» της ομάδας του, επρόκειτο να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στη Ροζάριο, καθώς έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

– H δεύτερη σκέψη είναι, πάντα, σοφότερη από την πρώτη και στον Παναθηναϊκό, όπως άφησε να εννοηθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αργύρης Μήτσου στο Παγκύπριο Συνέδριο φιλάθλων, στη Λεμεσό, η επαναδιαπραγμάτευση με τον Αντώνη Νικοπολίδη παραμένει «ανοιχτό» θέμα. «Θα υπάρξει και νέα επαφή με τον Νικοπολίδη και ελπίζουμε να τον πείσουμε να μείνει μαζί μας», είπε.

– Νέες πορείες στις δημαρχίες του Χολαργού και του Παπάγου πραγματοποίησαν, χθες, οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού για το νέο γήπεδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή