Σε περιπέτειες το Παγκράτι

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε περιπέτεια μπαίνει το Παγκράτι μετά την αφαίρεση τριών βαθμών, επειδή δεν πήγε στην Αλεξανδρούπολη λόγω κακοκαιρίας και αναβολής πτήσεων, για τον αγώνα με τον Εθνικό. Κι εκεί που οι άνθρωποί του έκαναν όνειρα για πρόκριση σ’ ευρωπαϊκή διοργάνωση, δίνουν σήμερα κρίσιμο αγώνα με το Ρέθυμνο (Μετς, 19.00) για να αποφύγουν τη διαδικασία των πλέι άουτ. «Θα προσφύγουμε στο ΑΣΕΑΔ. Θα μιλήσουμε στο γήπεδο. Το σημερινό παιχνίδι είναι σημαντικό και φοβάμαι μήπως οι παίκτες δεν αντέξουν την ψυχολογική πίεση», μας είπε ο προπονητής, Κώστας Αρσενιάδης.

Στη 19η αγωνιστική ξεχωρίζει και ο αγώνας Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ (17.00, Λουτράκι). O Παναθηναϊκός θέλει τους τρεις βαθμούς για να διεκδικήσει τη 2η θέση. O ΠΑΟΚ σε περίπτωση νίκης θα «φλερτάρει» με την 3η. Οι άλλοι αγώνες: 18.00: Ολυμπιακός – EA Πατρών, 18.30: Ηρακλής – Αρης, AEK – Εθνικός Αλ., 19.00: Ορεστιάδα – Νίκαια. H βαθμολογία (18 αγώνες): Ολυμπιακός 50, Ηρακλής 41, ΠΑΟ 38 (17), ΠΑΟΚ 36, Εθνικός 26 (17), ΕΑΠ 25 (17), Ορεστιάδα 22 (18), Παγκράτι 22 (17), Νίκαια, Ρέθυμνο 17, Αρης 14, AEK 10.

B Οι εταιρείες Logic DIS, Μάρμαρα Νάξου, BERTO LUCCI και το cafe Caprice, στο Παγκράτι, είναι οι χορηγοί της ομάδας βόλεϊ του Παγκρατίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή