Τελικός Νο 1 για ΠΑΟ με Σιένα

Τελικός Νο 1 για ΠΑΟ με Σιένα

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Τελικός νούμερο 1» είναι ο χαρακτηρισμός που δίνουν στον Παναθηναϊκό για την αυριανή αναμέτρησή του με τη Σιένα (19.10), αφού η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για τους «πράσινους» κόντρα στην ομάδα του Μιχάλη Κακιούζη, προκειμένου να γίνει το πρώτο εκ των δύο βημάτων που χρειάζονται για την εξασφάλιση της πρόκρισης.

«Θέλουμε δύο νίκες στους τρεις τελευταίους αγώνες μας για να προκριθούμε. H πρώτη νίκη πρέπει να γίνει στον αγώνα με τη Σιένα. Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να δώσουμε συνέχεια στην ευρωπαϊκή πορεία μας», λέει ο Γιάκα Λάκοβιτς, ενώ ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος προφυλάχθηκε από τον Ομπράντοβιτς στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, επιστρέφει στη 12άδα των «πρασίνων».

– Το Περιστέρι «πέταξε λευκή πετσέτα» στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της FIBA, μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, αλλά ο Αρης και το Μαρούσι δηλώνουν «παρών» στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους και διεκδικούν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Το Μαρούσι για τη 14η και τελευταία αγωνιστική, θα υποδεχθεί απόψε (21.30) την Οντέσα και θα έχει εύκολη αποστολή κόντρα στον ήδη αποκλεισμένο αντίπαλό του, αλλά οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη θα έχουν… τεντωμένα τα αυτιά τους και μέχρι τη Μόσχα για το αποτέλεσμα του αγώνα της Ντιναμό με τη Χαποέλ Ναχαρίγια. H ελληνική ομάδα θα ευνοηθεί στην προσπάθεια κατάκτησης της δεύτερης θέσης του δ΄ ομίλου, από πιθανή ήττα των Ισραηλινών.

Στο Ιβανώφειο, ο Αρης θα παίξει με την Πολόνια (18.45) και χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει στην 4η θέση και να προκριθεί, ενώ το αδιάφορο Περιστέρι θα παίξει στη Γαλλία με την Ανβίλ (20.00).

– Ως έχει στον πάγκο του και στο έμψυχο δυναμικό του θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός στις ελληνικές και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του. Οι πολλές πιθανότητες αποκλεισμού από τα πλέι οφ δεν ευαισθητοποιούν τη δίοικηση της KAE.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή