Ευφορία στον Πανιώνιο μετά τον Ολυμπιακό

Ευφορία στον Πανιώνιο μετά τον Ολυμπιακό

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είκοσι πόντους στο κλειστό του Κορυδαλλού, είκοσι έναν πόντους στο κλειστό της Νέας Σμύρνης και η… «πελατειακή» σχέση που δημιούργησε, εφέτος, ο Πανιώνιος στους αγώνες του με τον Ολυμπιακό, με τις ευρύτατες νίκες, εντός και εκτός έδρας, προκάλεσαν ευφορία στους «κυανέρυθρους».

«Ηταν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που στηρίχτηκε στην πολύ καλή μας άμυνα. Αυτή μας έδωσε ρυθμό, μας βοήθησε να πάρουμε πολλά ριμπάουντ και να έχουμε σωστές επιθετικές επιλογές», είπε ο Τράβις Ουότσον, που βρίσκεται στην πρώτη θέση των ριμπάουντερ του πρωταθλήματος. O Ουότσον προερχόταν από την άσχημη εμφάνισή του στο προηγούμενο παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Ηλυσιακό και οι διοικητικές… συστάσεις φαίνεται ότι «έπιασαν τόπο», κόντρα στον Ολυμπιακό.

Συγκινημένος έφυγε από την έδρα του Πανιωνίου ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, ο οποίος αποθεώθηκε από τους «κυανέρυθρους» φιλάθλους, οι οποίοι τον παρότρυναν να επιστρέψει, το ερχόμενο καλοκαίρι, στη Νέα Σμύρνη. O Διαμαντόπουλος για ευνόητους λόγους δεν σχολίασε την υποδοχή που του επιφυλάχθηκε, αλλά εφόσον δεν υπάρξει αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό, πιθανόν να ζητήσει την αποδέσμευση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή