Γαλάζια σκι στους διεθνείς αγώνες χιονοδρομιών

Γαλάζια σκι στους διεθνείς αγώνες χιονοδρομιών

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι πρωταθλητές και οι πρωταθλήτριές μας στις καταβάσεις σκι σε διεθνείς αγώνες, που έγιναν στο Μπόροβετς της Βουλγαρίας. H Αγγελική Μαρία Κωνσταντινίδου – Μπρέντεν πήρε την πρώτη θέση στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση και απέδειξε τις μεγάλες της δυνατότητες, κερδίζοντας άνετα κορυφαίες αθλήτριες με καλύτερη βαθμολογία από αυτήν. Το Σάββατο, η 19χρονη ήταν τρίτη στην τεχνική κατάβαση (σλάλομ). Ραντεβού με το βάθρο είχε και ο Βασίλης Δημητριάδης. O αθλητής ήταν δεύτερος τόσο στο σλάλομ το Σάββατο (όπου έχασε από τον Βούλγαρο Γκεοργκίεφ), όσο και την Κυριακή στο γιγαντιαίο (όπου έμεινε πίσω από τον επίσης Βούλγαρο Γκρεμπετσάρσκι).

Σε καλή κατάσταση βρίσκονται, όμως, και οι υπόλοιποι αθλητές μας. O Στάρκας ήταν πέμπτος και ο Συκαράς έβδομος στο σλάλομ, ενώ στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση ο Στάρκας ήταν έβδομος και ο Συκαράς ένατος. Οι κορυφαίοι Ελληνες χιονοδρόμοι αμέσως μετά τις γιορτές άρχισαν την προετοιμασία τους με αγώνες στο εξωτερικό και κυρίως στην Ιταλία. Στις ελληνικές πίστες θα επιστρέψουν σε δύο εβδομάδες προκειμένου να είναι παρόντες στη διεθνή διοργάνωση (FIS) καταβάσεων, που θα γίνει στις 14 και 15/2, στο Σέλι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή