Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες η πρόκριση στο βόλεϊ

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες η πρόκριση στο βόλεϊ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θρίλερ θυμίζει το «φινάλε» της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ του βόλεϊ ανδρών. Σήμερα θα διεξαχθούν οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής και το ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό και τον Ηρακλή είναι μεγάλο.

Ο Ολυμπιακός παίζει στο Τρεβίζο με τη Σίσλεϊ και χρειάζεται μόνο τη νίκη, για να ελπίζει να προκριθεί. O Ηρακλής, σε άλλη ελληνοϊταλική «μάχη», υποδέχεται (18.30) τη Ματσεράτα. Και οι δύο ομάδες μας έχουν από 9 βαθμούς. H διαφορά είναι ότι ο μεν Ηρακλής προηγείται στον όμιλό του, ενώ ο Ολυμπιακός βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την Τρεβίζο, που προκρίνεται ως 1η ακόμη και αν ηττηθεί με 1-3. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει με 3-1 και να αποκλειστεί. Αν επικρατήσει με 3-1 ή 3-2, για να περάσει πρέπει να ηττηθεί ο Ηρακλής και να νικήσει η ρωσική Μπέλγκοροντ την Ντούκλα Λίμπερετς, οπότε ο «Γηραιός» θα καταταγεί 2ος, ή, αν ο Ηρακλής νικήσει και περάσει ως 1ος του ομίλου του, να χάσει η ρωσική Ισκρα στη Γερμανία από τη Φρίντριχσαφεν και να προκριθεί ως καλύτερος 2ος ο Ολυμπιακός. O Ηρακλής, με νίκη επί της Ματσεράτα, που ήλθε χωρίς τους Κορσάνο και Κορβέτα, θ’ αναδειχθεί 1ος και θα προκριθεί ό,τι και να συμβεί στους υπόλοιπους ομίλους. Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι στην προημιτελική εξάδα θα περάσουν η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου και ο καλύτερος 2ος ή, αν η Μπέλγκοροντ τερματίσει 1η, θα περάσουν δύο δεύτεροι. Και τούτο, διότι η Μπέλγκοροντ, ως διοργανώτρια, έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στο φάιναλ φορ ασχέτως του ποια θέση θα καταλάβει στον όμιλό της.

Η βαθμολογία των ομίλων: A΄: Τρεβίζο 10, Ολυμπιακός 9, Μπερλίν 6, Τσεστόχοβα (Πολωνία) 5. B΄: Παρί 10, Κνακ (Βέλγιο) 8, Αλμερία (Ισπανία) 7, Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 5. Γ΄: Ηρακλής 9, Μπέλγκοροντ 9, Ματσεράτα 7, Λίμπερετς (Τσεχία) 5. Δ΄: Ισκρα 9, Τουρ (Γαλλία) 9, Φρίντριχσαφεν 7, Παρνού (Εσθονία) 5. E΄: Νόλικο (Βέλγιο) 10, Χοτβόλεϊ Βιένα 7, Μόστοσταλ (Πολ.) 7, Λέφσκι Σόφιας 6.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή