Μισή πρόκριση ο ΠΑΟ με Σιέννα

Μισή πρόκριση ο ΠΑΟ με Σιέννα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H επιβεβαίωση του χαρακτηρισμού της «σκληρής» ομάδας που έχει ο Παναθηναϊκός όταν βρίσκεται ενώπιον σημαντικών αγωνιστικών προκλήσεων θα είναι αρκετή για τους «πράσινους» να ξεπεράσουν απόψε (19.10) το εμπόδιο της Σιέννα στη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και με νίκη επί της ιταλικής ομάδας να «σφραγίσουν» το… μισό εισιτήριο της πρόκρισης για τους «16» της διοργάνωσης.

Με τη συμπαράσταση των δύο χιλιάδων οπαδών τους, στο κλειστό του Σπόρτιγκ, οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς υποδέχονται τη Σιέννα του Μιχάλη Κακιούζη, από την οποία είχαν ηττηθεί με 12 πόντους στον πρώτο αγώνα, αλλά στο σημερινό παιχνίδι, σημασία έχει μόνον η επικράτηση του «τριφυλλιού», έστω και μ’ ένα πόντο.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τρεις ήττες στην Ευρωλίγκα και μια ισχνή νίκη επί του Ηλυσιακού στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να προβληματίζει με τις εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων του, αλλά ο Ομπράντοβιτς δεν ψάχνει για άλλοθι: «Πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να προκριθούμε. Εχουμε τις δυνατότητες και τις φιλοδοξίες». Στη διάθεση του Ομπράντοβιτς θα τεθεί και ο Αλβέρτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή