Στον Αγιαξ ο Γιάννης Αναστασίου

Στον Αγιαξ ο Γιάννης Αναστασίου

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H μεγάλη οικογένεια του Αγιαξ απέκτησε ένα ακόμη Ελληνόπουλο. O Γιάννης Αναστασίου, πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, όπως και ο Μαχλάς, θα φοράει την ιστορική φανέλα του «Αίαντα», μέχρι το καλοκαίρι του 2005.

Καθοριστικό ρόλο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής έπαιξαν οι θαυμάσιες εμφανίσεις του Αναστασίου με τη Ρόντα, φέτος, τα 48 γκολ που έχει σημειώσει στο ολλανδικό πρωτάθλημα, αλλά και η… επιδημία τραυματισμών της επιθετικής γραμμής του Αγιαξ. O Κούμαν δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ιμπραΐμοβιτς, Σονκ και Φαν ντε Φάαρτ, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανόν ο Ελληνας επιθετικός ν’ αγωνισθεί στο ντέρμπι της Κυριακής με την Αϊντχόφεν.

«Δεν πρόκειται για κίνηση πανικού η μεταγραφή του Αναστασίου. Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός και είμαστε χαρούμενοι που ήρθε στην ομάδα μας», υποστήριξε ο γενικός διευθυντής του Αγιαξ, Αρι φαν Εϊτζντ.

– Πολύ αυστηρός με τον εαυτό του ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν. O διεθνής Γάλλος τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί τον εαυτό του ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

«Μπορεί να έχω κερδίσει αρκετά βραβεία, αλλά δεν είμαι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί παίκτες και έφθασαν σε αυτό το επίπεδο μετά από σκληρή δουλειά και αυταπάρνηση», τόνισε ο Ζιζού, ο οποίος χαρακτήρισε τον Εντζο Φραντσέσκολι ως «θεό του ποδοσφαίρου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή