ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Ολυμπιακού γκρέμισε και την τελευταία γέφυρα για επιστροφή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στην ομάδα.

ΜΕ MIA ανακοίνωση -ιστορική αναφορά στην οικονομική προσφορά της ΠΑΕ στον παίκτη- προσπαθεί να τον εκθέσει στα μάτια των οπαδών της ομάδος. Να τον βγάλει… αχάριστο. Τελικά όμως εκτίθεται η ίδια η διοίκηση.

ΤΟ ότι σε στιγμές ευφορίας του ο Σωκράτης Κόκκαλης ανανέωνε το ένα μετά το άλλο τα συμβόλαια του τερματοφύλακα δεν σημαίνει ότι τώρα μπορεί να τον πετάει σαν στημένη λεμονόκουπα.

ΚΑΙ σίγουρα οι ανανεώσεις αυτές δεν γινόταν για τα… όμορφα μάτια του Δημήτρη, αλλά γιατί αυτός προσέφερε στην ομάδα και αυτή η προσφορά αναγνωριζόταν, πολύ σωστά, από τον Κόκκαλη.

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ποτέ δεν ζήτησε αύξηση των αποδοχών του. Ως επαγγελματίας έπαιρνε αυτά που του προσέφερε ο εργοδότης του. Αν τα χρήματα είναι πολλά, αυτήν την εποχή, για το ταμείο της ΠΑΕ, δεν φταίει ο παίκτης, αλλά αυτός που του τα έδινε.

ΚΑΙ τώρα που για λόγους καθαρά προσωπικούς ο Κόκκαλης δεν τον θέλει στην ομάδα -ο Προτάσοφ ποτέ δεν απέσυρε την εμπιστοσύνη του- προσπαθεί να στρέψει τον κόσμο εναντίον του παίκτη.

Η ΠΡΩΤΗ κίνηση έγινε με τις «αυθόρμητες» αποδοκιμασίες των κατευθυνόμενων οπαδών και η δεύτερη με τη χθεσινή ανακοίνωση.

ΚΑΙ οι δύο ενέργειες δεν πέτυχαν επικοινωνιακά. O κόσμος του Ολυμπιακού γνωρίζει την προσφορά του παίκτη.

ΟΠΩΣ ακριβώς την ξέρει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Που όσο και να θέλει να παραδεχθεί την προσφορά του, δεν μπορεί να δεχθεί τον ανεξάρτητο χαρακτήρα του.

ΓΙ’ AYTO όποιος σκέφτεται ελεύθερα στον Ολυμπιακό πρέπει να «θανατώνεται».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή