Κάνουν πάρτι στην προπόνηση

Κάνουν πάρτι στην προπόνηση

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προπόνηση μετά… μουσικής έκαναν χθες οι ποδοσφαιριστές της AEK! O Ιλιε Ντουμιτρέσκου έφερε στους Θρακομακεδόνες ένα μεγάλο στερεοφωνικό, το άνοιξε στη διαπασών και την ώρα που ετοιμάζονταν να βγουν στο γήπεδο, οι παίκτες του είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όλα τα σουξέ της εποχής! Το ίδιο συνέβη και στο κομμάτι της προπόνησης που έγινε σε κλειστό γυμναστήριο, όπως και την ώρα της αποθεραπείας. Οι πρωτόγνωρες εμπειρίες θα έχουν και συνέχεια. Μετά τη χθεσινή εξαντλητική προπόνηση διάρκειας 2,5 ωρών, το σημερινό ραντεβού τους είναι σε… πισίνα. H προπόνηση θα γίνει μέσα στο νερό! Ολα αυτά διασκεδάζουν τους παίκτες και σπάνε τη μονοτονία των προπονήσεων. Πέρα από την πλάκα που έγινε στην αρχή, οι αντιδράσεις τους ήταν θετικές και σχεδόν όλοι είδαν με καλό μάτι τις καινοτομίες του Ρουμάνου προπονητή. O Ντουμιτρέσκου δούλεψε και χθες πολύ σε θέματα τακτικής. Επανέφερε στα άκρα τους Μπορμπόκη και Κασάπη, αλλά δεν τους περιόρισε μόνο στα αμυντικά τους καθήκοντα, όπως ο Μπάγεβιτς. Τους ζήτησε να καλύπτουν όλη την πτέρυγα.

– Πρόβλημα προέκυψε με το γήπεδο του Ακράτητου. Με την αιτιολογία ότι δεν αντεπεξήλθε στις συμβατικές της υποχρεώσεις, ο Δήμος A. Λιοσίων ενημέρωσε την ΕΠΑΕ ότι δεν ξαναδίνει στην AEK το γήπεδο. O αγώνας με τον Πανιώνιο θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα εκεί, αλλά η AEK είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει άλλη έδρα για τα επόμενα παιχνίδια της. Επιλογές δεν υπάρχουν πολλές και στρέφεται προς την Καισαριανή ή την Καλλιθέα.

– Με επιστολή του προς τους βασικούς μετόχους της ΠΑΕ (ENIC, NetMed, Πέτρο Στάθη) ο Γ. Γρανίτσας καλεί τους εκπροσώπους τους σε συνάντηση -με προτεινόμενη ημερομηνία τη 17η Φεβρουαρίου- προκειμένου να εξεταστεί η όλη κατάσταση με σκοπό τη λήψη αποφάσεων για την περαιτέρω πορεία της εταιρείας.

– O Οκκάς κλήθηκε για το φιλικό της Κύπρου με τη Λευκορωσία. Θα λείψει από τις 16 μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή