ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

M. ΤΖΟΟΥΝΣ: H Αμερικανίδα πολυολυμπιονίκης οριστικοποίησε τη συμμετοχή της στο μίτινγκ κλειστού στίβου «Αθήνα 2004» (Παιανία, 22 Φεβρουαρίου). H Τζόουνς, καταθέτοντας στο δικαστήριο που διερευνά την υπόθεση του εργαστηρίου BALCO, στο οποίο παρασκευάσθηκε η ορμόνη +, είπε ότι ουδέποτε πήρε την ουσία αυτή.

ΠΟΛΟ: Τα Χανιά, που νίκησαν στην έδρα τους την Πάτρα στα πέναλτι με 12-11 (κανονικός αγώνας 7-7, παράταση 8-8) και η Χίος, που, επίσης, στην έδρα της επικράτησε του Εθνικού στην παράταση με 15-14 (12-12), ήταν οι νικητές στους σημαντικότερους αγώνες της φάσης των 16 του κυπέλλου Ελλάδος. H Βουλιαγμένη στο Φάληρο συνέτριψε τον ΑΟΠΦ με 11-3 και ο Ολυμπιακός στον Πειραιά τη Χαλκίδα 18-6. Τα άλλα αποτελέσματα: Ποσειδών Ιλ. – ΠΑΟΚ 9-17, Πανιώνιος – Νηρέας Χαλ. 20-8, Ξάνθη – Γλυφάδα 6-7, Ιωνικός – ΠΑΟ 6-11.

ΝΤΟΠΙΝΓΚ: H διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας απάλλαξε χθες τον Σπ. Ιωαννίδη (64 κ.), που είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2003. Στα ούρα του είχε ανιχνευθεί μεταβολίτης κανναβοϊδών, που τιμωρείται με έγγραφη επίπληξη και στέρηση μισθών για ένα μήνα. Αν το παράπτωμα επαναληφθεί, επιβάλλεται τιμωρία δύο ετών και την τρίτη φορά ισόβιος αποκλεισμός. Για τους Δ. Πριονά (60) και I. Παρίση (48), η ΕΟΠ θα επιβάλει ποινή την προσεχή Τετάρτη. Στα ούρα του Πριονά ανιχνεύθηκαν αναβολικά και στου Παρίση διουρητικά.

ΠΑΟΚ: Το ντεμπούτο του Μαλαδένη συνοδεύθηκε με φιλική νίκη επί του Παύλου Μελά με 3-1.

ΑΛΛΑΓΗ: O αγώνας Απόλλωνα Καλ. – Λεβαδειακού για την 20ή αγωνιστική της B΄ Εθνικής θα διεξαχθεί στο Καλοχώρι.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Οι σημερινοί αγώνες (14.45): Λάρισα – Καστοριά, Αγ. Δημήτριος – Βύζας, Μαρκό – Καβάλα, Δόξα Δρ. – Λεωνίδιο, Λύκοι – Θύελλα Π., Ατσαλένιος – Κιλκισιακός, Ποντιακός – Χαλκίδα, Ηλυσιακός – Αγροτικός Αστήρ, Θρασύβουλος – Αχαρναϊκός, Ρόδος – Βέροια.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Το Κιλκίς απέκλεισε και τον Πανελλήνιο (23-22) και προκρίθηκε στο φάιναλ φορ του κυπέλλου ανδρών. Προκρίθηκαν, επίσης οι ΑΣΕΔ (27-25 τον Διομήδη Αργους), ΠΑΟΚ (22-21 τον Αθηναϊκό) και Απόλλων Καλ. (29-25 τον ΓΣ Κορωπίου).

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Στους αγωνιστικούς χώρους θα επιστρέψει, μετά αποχή τριών ετών, ο Τάσος Μπουντούρης. O ολυμπιονίκης μαζί με τον Κώστα Μάνθο θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα «σταρ» για τους Ολυμπιακούς. Πρώτος σταθμός θα είναι το Γιουρολύμπ της Αθήνας (17/2).

ΕΛΠΙΔΕΣ: Την Ουκρανία αντιμετωπίζει σήμερα σε φιλικό αγώνα η Εθνική Ελπίδων, στο γήπεδο της Καισαριανής (15.00).

H FIFA αποκάλυψε πέντε από τα ονόματα που εμπεριέχονται στη λίστα των εν ζωή 100 καλύτερων ποδοσφαιριστών του πλανήτη, τους οποίους επέλεξε ο Πελέ. Πρόκειται για τους Τιερί Ανρί, Ρόι Κιν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, Ρομπέρτο Μπάτζο και την Αμερικανίδα Μία Χαμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή