Οι σουίτες της… προδοσίας

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιχειρώντας μία ανάλυση της στρατηγικής που ακολουθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, αναζητούμε τους λόγους που οδηγούν τις δύο πλευρές να πορεύονται με τον τρόπο που παρακολουθούμε μέρες τώρα. Κατ’ αρχάς η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τα οικονομικά της, όπως άλλωστε κάθε εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της. Βλέπει, λοιπόν, τον Ελευθερόπουλο να διεκδικεί 500 εκατομμύρια δραχμές σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς και ψάχνει τρόπους να κλείσει, με το λιγότερο δυνατό κόστος, αυτήν την πληγή. Μεταξύ σοβαρού και αστείου λένε πως ο διεθνής τερματοφύλακας θέλει τα μισά έσοδα από τις 40 σουίτες του νέου σταδίου «Καραϊσκάκη» (έχουν ήδη διατεθεί όλες, ενώ τα ετήσια έσοδά τους υπολογίζονται ότι θα είναι περίπου 1 δισ. δρχ.).

Απ’ την άλλη πλευρά, όμως, ο Ελευθερόπουλος αισθάνεται προδομένος από τη στάση της διοίκησης απέναντί του. Του ζήτησε να αδειάσει τη γωνιά εδώ και τώρα, λίγο πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, με αποτέλεσμα να αρχίσει να ψάχνει να βρει άλλη ομάδα σε χρόνο-ρεκόρ. Απέτυχε και εν συνεχεία απέρριψε την αποζημίωση των «ερυθρόλευκων» ύψους 500.000 ευρώ. Ετσι, παρέμεινε στον Ολυμπιακό μέχρι νεωτέρας. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2005, βάσει του οποίου θα πρέπει να εισπράξει περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Είναι αξιοσημείωτο πως ο Ελευθερόπουλος έδωσε κανονικά το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση, καθώς δεν θέλει να δώσει οποιαδήποτε αφορμή στη διοίκηση για να τον τιμωρήσει. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του; Ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα. Αυξάνονται, πλέον, οι πιθανότητες να συμβεί αυτό που είχε αποκαλύψει προ ημερών η «K»: να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και εν συνεχεία να σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Στο μεταξύ, την ώρα που οι Βενετίδης και Τζόρτζεβιτς είναι νοκ άουτ -λόγω τραυματισμού- από τον αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη στη Ριζούπολη, προέκυψε πρόβλημα και με τον Γρηγόρη Γεωργάτο! Λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, δεν ακολούθησε σε εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης, αλλά το τεχνικό επιτελείο αισιοδοξεί πως την Κυριακή θα είναι στη διάθεση του Ολεγκ Προτάσοφ. O τελευταίος θα ζητήσει από τον Γεωργάτο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στο παιχνίδι με την ομάδα της Θράκης, καθώς βρίσκεται στο όριο των καρτών. Στο μεταξύ, οι Τζόρτζεβιτς και Καρεμπέ έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ο Κατεργιαννάκης ατομικό, οι Βενετίδης, Χούτος και Ελευθερόπουλος θεραπεία, ενώ ο Μπούτσεκ, ακολούθησε πρόγραμμα συντήρησης.

– Στα τέλη του μηνός θα κυκλοφορήσουν τα 15.000 εισιτήρια διαρκείας του νέου «Καραϊσκάκη», χωρητικότητας 33.000 θέσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή