ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

BIA: Τα επεισόδια των οργανωμένων έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, αφού η προσέλευση των μεμονωμένων δεν δημιουργεί αντιπαραθέσεις ούτε μεγάλο στόχο ή βίαιες αντιδράσεις», υποστήριξε χθες Γιώργος Λιάνης σχολιάζοντας την πορεία των μέτρων για την καταπολέμηση της βίας. Και πρόσθεσε: «H αστυνομία εφαρμόζει άψογα τα μέτρα και έχει τον έλεγχο εκτός αγωνιστικού χώρου, όμως ΕΠΟ και ΕΠΑΕ να αναλάβουν τον έλεγχο εντός του γηπέδου. Οι πρόσφατες επιστολές που πήρα από τις μεγάλες ΠΑΕ, έτσι όπως είναι γραμμένες, είναι για τα σκουπίδια. Θα τις δώσω στη δημοσιότητα και όλοι θα γελάσουν με το θράσος και την εφευρετικότητά τους».

ΕΛΠΙΔΕΣ: Σε φιλικό αγώνα η εθνική ηττήθηκε στην Καισαριανή από το αντίστοιχο ουκρανικό συγκρότημα με 1-2.

ΧΟΚΕΪ: Στο προολυμπιακό τεστ, που διεξάγεται στο Ελληνικό, η Εθνική ανδρών έχασε από την Ισπανία με 0-9 και η Βρετανία νίκησε το Βέλγιο με 4-2. Στις γυναίκες, η Αυστραλία έφερε ισοπαλία με τη Βρετανία (2-2) ενώ η N. Αφρική επικράτησε της Ισπανίας με 1-0.

ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ: Οι Καρκατζιά, Διαμαντοπούλου, Γεωργαλή και οι Βέλκος, Χαραλαμπίδης, Κάρος, Πούλιος προκρίθηκαν στους «8», σε γυναίκες και άνδρες (απλά), στο προολυμπιακό τεστ του αθλήματος (Ολυμπιακό Γυμναστήριο στο Γουδί). Στο διπλό ανδρών προκρίθηκαν στην επόμενη φάση οι Βέλκος / Πάτης, Χαραλαμπίδης / Πούτοκας, ενώ στις γυναίκες πέρασαν οι Ασλανίδη / Γεωργούλη.

ΒΟΛΕΪ: Διάστρεμμα υπέστη ο Στάθης Ντονάς, ο οποίος θα απουσιάσει από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη (7/2). Στο μεταξύ, ο παίκτης του Αρη, Ρόμπινσον (ΗΠΑ) απειλεί να φύγει στην Αμερική εάν δεν πληρωθεί.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: H Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας σε συνεργασία με τη σκοπευτική ομοσπονδία εξετάζουν το ενδεχόμενο να διεξαχθεί δεύτερη προκριματική φάση, μέσω της οποίας ο ολυμπιονίκης της σκοποβολής Μάικλ Ντάιαμοντ θα μπορέσει να εξασφαλίσει μία θέση στην ολυμπιακή ομάδα.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Πρόστιμο 5.000 κούνας (περίπου 680 ευρώ) επέβαλε δικαστήριο του Ζάγκρεμπ στον Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς, επειδή απείλησε να… σκοτώσει ένα δημοσιογράφο. Το επεισόδιο είχε σημειωθεί το 1999, σε βάρος του Ιβο Πούκανιτς. O άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ, που οδήγησε την εθνική Κροατίας στην τρίτη θέση του Μουντιάλ της Γαλλίας το 1998, είχε δηλώσει τότε σε συνέντευξή του ότι για το καλό της πατρίδας του θα μπορούσε να σκοτώσει τον Πούκανιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή