Αγωνιστική για όλα τα… γούστα

Αγωνιστική για όλα τα… γούστα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ωρα βαθμολογικών… ανακατατάξεων μπορεί να σημάνει στο πρόγραμα της 19ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το πρωτάθλημα της A1 κατηγορίας και βρίσκει τους πρωτοπόρους να έχουν δύσκολες αποστολές, εντός και εκτός έδρας.

Το Μαρούσι θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ και φαινομενικά έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, επειδή ο «Δικέφαλος» παρουσιάζει αστάθεια απόδοσης, μακριά από το κλειστό της Πυλαίας, ενώ το ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στην Κοζάνη, με τον Μακεδονικό να αντιμετωπίζει τον φορμαρισμένο Αρη.

Στην «ουρά» της βαθμολογίας, ο Ολυμπιακός που περπατά σε «τεντωμένο σχοινί» θα παίξει με τη «μελλοθάνατη» ομάδα του Ηρακλείου και όλα τα προγνωστικά για το αποτέλεσμα στο κλειστό του Κορυδαλλού είναι «ανοιχτά». Την Τρίτη κατά σειράν έδρα του εγκαινιάζει ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, που θα παίξει με το Περιστέρι στο κλειστό της Καισαριανής.

Το πρόγραμα: Ηρακλής – Πανιώνιος (18.00), Μαρούσι – ΠΑΟΚ (19.00), Μακεδονικός – Αρης (19.00), ΠΑΟ – Απόλλων (19.00). Αύριο: Ολυμπιακός – Ηράκλειο (19.00), Ηλυσιακός – AEK (19.00), Ιωνικός Ν.Φ. – Περιστέρι (19.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή