KAI… ΑΛΛΑ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΥΘΥΝΕΣ στον υπουργό Πολιτισμού, Ευάγγελο Βενιζέλο και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Λιάνη, επιρρίπτει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά, για την μη κατασκευή σταδίου και προπονητηρίου για τον στίβο στην περιοχή. Ειδικά, κατηγορεί τον υπουργό διότι εισηγήθηκε στη Βουλή την κατασκευή του νέου «Καραϊσκάκη» χωρίς στίβο, δίχως να έχει πρόταση για τους αθλητές του αθλήματος, ενώ τώρα δεν ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις των βουλευτών του Πειραιά και του ΣΕΓΑΣ για την εξεύρεση λύσης.

ΠΟΛΟ: Πάτρα – Ολυμπιακός (18.30) και Χανιά – Εθνικός (19.00) είναι οι σημαντικότεροι σημερινοί αγώνες της A1 ανδρών. Τα υπόλοιπα παιχνίδια: 19.00: Ηρακλής – AO Π. Φαλήρου, 19.30: Ποσειδών Ιλ. – Χίος, 19.00: Χαλκίδα – Πανιώνιος, 20.15, Φάληρο: Βουλιαγμένη – ΠΑΟΚ. Για την A1 γυναικών θα παίξουν: 10.00: Γλυφάδα – Χανιά, 17.30: ΠΑΟΚ – Ποσειδών Πατρών, 18.30: Εθνικός – Βουλιαγμένη, 17.00: Ολυμπιακός – Νηρέας Χαλ.

ΠΑΛΗ: Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ελευθέρας πάλης, που θα διεξαχθεί σήμερα (09.00 και 17.00) και αύριο στα Γιαννιτσά θα συγκεντρώσει τους κορυφαίους Ελληνες αθλητές, αφού οι αγώνες είναι ένα από τα κριτήρια συγκρότησης της εθνικής ομάδας.

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: Οι Ελπίδες του αθλήματος αγωνίζονται σήμερα (Αγιος Κοσμάς, από τις 9.00), στο πρωτάθλημα N. Ελλάδος νέων (έως 23 ετών).

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: Οι N. Σιρανίδης, Θ. Μπίμης, I. Γαβριηλίδης, Σ. Τράκας, Αλ. Μάνος, P. Κουτσοπέτρου, Ντ. Γεωργάτου, Εφη Πάππα και Φλ. Σφακιανού θα αγωνισθούν, σήμερα και αύριο, στο ευρωπαϊκό κύπελλο, στη Στοκχόλμη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή