Μαθήματα δυσκολίας

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O ενθουσιασμός έχει επιστρέψει για τα καλά στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μετά την απόκτηση του Γκονζάλες και ο Ιτζάκ Σουμ κάνει… αγώνα για να κρατήσει απερίσπαστη την προσοχή των παικτών του στο αυριανό παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νεάπολη. Οι «πράσινοι» μετρούν έξι σερί νίκες από την τελευταία αποτυχία τους (0-0 με τον Ακράτητο) και πρέπει να συνεχίσουν αυτό το πετυχημένο σερί για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους στο κυνήγι του τίτλου. Πάντα δυσκολεύονται να περάσουν από τη Νεάπολη και, εξ ορισμού, το ματς με τον Ιωνικό θεωρείται πολύ δύσκολο.

Ο Εκι Γκονζάλες μάλλον θα χρειασθεί να περιμένει λίγες μέρες ακόμα μέχρι να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού σε επίσημο παιχνίδι. Μόλις σήμερα κλείνει μια εβδομάδα παρουσίας στην Ελλάδα, δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στο νέο του περιβάλλον και δεν είναι 100% έτοιμος να βοηθήσει σε ανταγωνιστικό επίπεδο, ειδικά σ’ ένα παιχνίδι που αναμένεται να έχει πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και γρήγορο ρυθμό. Μάλλον θα είναι στον πάγκο για να πάρει μια πρώτη γεύση από τις συνθήκες ενός αγώνα πρωταθλήματος και ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, ίσως πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής.

Πρόβλημα με το δελτίο του Γκονζάλες δεν υπάρχει. H μπλε κάρτα του είναι από την Πέμπτη στα γραφεία της ΕΠΟ και η ομοσπονδία το έχει εκδώσει. Αντίθετα, μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχε ξεκαθαρίσει από την UEFA αν ο Αργεντίνος χαφ έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Είχε δηλωθεί από τη Δευτέρα στη σχετική λίστα, αλλά επειδή καθυστέρησε τρεις ημέρες να φθάσει η μπλε κάρτα του, δεν ήταν στις αρχικές λίστες που ανακοίνωσε την Πέμπτη το βράδυ η ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Υπήρχαν όμως κι άλλες εκκρεμότητες με διάφορους παίκτες και οι λίστες αυτές αποσύρθηκαν λίγη ώρα αργότερα. Στον Παναθηναϊκό ήταν αισιόδοξοι ότι δεν θα προκύψει τελικά πρόβλημα και ο Γκονζάλες θα παίξει στα παιχνίδια με την Οσέρ.

Η προπόνηση έγινε χθες στη Λεωφόρο γιατί τα γήπεδα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτή την εποχή και κρίθηκε σκόπιμο να μην επιβαρυνθούν. Πέρα από τους ανέτοιμους Κυργιάκο και Ολισαντέμπε, εκτός μάχης έμεινε και ο Χένρικσεν, ο οποίος έχασε αρκετές προπονήσεις λόγω του πυρετού που τον ταλαιπώρησε από το περασμένο Σάββατο. Αρκετές προπονήσεις έχασαν και οι Μικάελσεν, Βύντρα, αλλά επειδή οι τραυματισμοί τους δεν ήταν τόσο σοβαροί, ο Σουμ τους περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή. Λόγω της απουσίας του Χένρικσεν, το σύστημα γυρίζει σε 4-4-2, με τον Σεϊταρίδη να επιστρέφει μετά σχεδόν δύο μήνες απουσίας. O Σανμαρτεάν είναι σε καλή φόρμα και μάλλον θα ξεκινήσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή