Χωρίς περιθώρια ήττας

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O χαμένος του αποψινού αγώνα του Ηρακλείου, ΟΦΗ – Αρης (5 μ.μ.) μπαίνει σε περιπέτειες. Το γνωρίζουν καλά οι δύο προπονητές και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. «Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι πολύ σημαντικό για τον Αρη, γιατί κινδυνεύει. Θέλουμε πόντους γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη. O ΟΦΗ είναι μία καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να προσέξουμε πολύ. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να πάρουμε το αποτέλεσμα», υποστηρίζει ο τεχνικός του Αρη, Γιάννης Μιχαλήτσος, ο οποίος παραδέχεται ότι είναι θετικό το γεγονός πως ο αγώνας με τον ΟΦΗ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων.

Στον αντίπαλο πάγκο (του ΟΦΗ) θα κάθεται ο πρώην προπονητής του Αρη, ο Γιώργος Φοιρός. «Είμαι επαγγελματίας και θέλω να κερδίσει η ομάδα μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που παίζω κόντρα στον Αρη. Οταν ήμουν προπονητής στην Ξάνθη είχαμε κερδίσει. Στην αρχή ήταν περίεργα, αλλά μετά δεν είχα κανένα πρόβλημα», λέει με έμφαση ο Γιώργος Φοιρός. «Αρωμα» Ευρώπης θα έχει ο αυριανός αγώνας, Ηρακλή – Αιγάλεω (5 μ.μ.), ενώ στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί αύριο τον Πανηλειακό, που δίνει μάχη επιβίωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή