Θετικό ντεμπούτο Αναστασίου

Θετικό ντεμπούτο Αναστασίου

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γούρι έφερε ο Γιάννης Αναστασίου, στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του «Αγιαξ». Στο ντέρμπι με την Αϊντχόφεν, ο Αγιαξ επιβλήθηκε με 2-1 στο «Αμστερνταμ Αρένα» και βρέθηκε στην κορυφή του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Στο ντεμπούτο του ο Γιάννης Αναστασίου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα, όμως σωστά ακυρώθηκε το γκολ καθώς ξεκίνησε από εμφανή θέση οφσάιντ. Στην Ιταλία, ένας άλλος ξενιτεμένος, ο Ζήσης Βρύζας, έχει ενταχθεί στο δυναμικό της Φιορεντίνα και φιλοδοξεί να τη βοηθήσει για να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία του Καμπιονάτο: «Εδώ, ξέρουμε πως οφείλουμε να στρέψουμε το βλέμμα μας προς την κορυφή της βαθμολογίας. H ομάδα μας έχει μεγαλύτερες δυνατότητες από την παρουσία της στη μέση της βαθμολογίας, όλοι το ξέρουμε και προσπαθούμε να το πετύχουμε, όσο κι αν αυτό μοιάζει τόσο δύσκολο για άλλους», τόνισε ο Βρύζας μιλώντας χθες στο επίσημο σάιτ της ΕΠΟ. Και πρόσθεσε: «Γύρω μου, τόσο ο κόσμος όσο και άνθρωποι της ομάδας μιλούν για την ατυχία μας στα τελευταία παιχνίδια κι εγώ απαντώ πως την καλή ή την κακή τύχη του κάποιος, άτομο ή ομάδα, την προκαλεί. Και φέρνω συχνά ως παράδειγμα την ελληνική εθνική ομάδα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή