Αντίστροφη μέτρηση για την Εθνική

Αντίστροφη μέτρηση για την Εθνική

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αφετηρία του καταρτισμού της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας μπάσκετ ανδρών θα αποτελέσει η σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της EOK. Μπορεί ο προπονητής της εθνικής ομάδας Γιάννης Ιωαννίδης να είναι αφοσιωμένος στην προεκλογική εκστρατεία του, αλλά ο χρόνος είναι πολύτιμος για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, στο οποίο πρέπει να καταρτισθεί ο σχεδιασμός και να τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα των συνεργατών του Ιωαννίδη, ύστερα από την απομάκρυνση του «Ολλανδού» Γιάννη Ιωαννίδη.

– Από το κλειστό της Κοζάνης αρχίζει η προσπάθεια του Μακεδονικού για να κερδίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του ULEB Καπ. H ομάδα του Παναγιώτη Ζωντού υποδέχεται στις 21.00 την ισπανική Καπράμπο Γέιδα.

Β Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της A1 κατηγορίας: Μαρούσι – ΠΑΟΚ 88-70, Ηρακλής – Πανιώνιος 70-84, Παναθηναϊκός – Απόλλων 91-68, Μακεδονικός – Αρης 84-93, Ηλυσιακός – AEK 83-86, Ιωνικός Ν.Φ. – Περιστέρι 86-84.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή