Δέκα τελικοί για το Τσάμπιονς Λιγκ

Δέκα τελικοί για το Τσάμπιονς Λιγκ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αέρας Τσάμπιονς Λιγκ πνέει στον ΠΑΟΚ. O «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται επτά βαθμούς μπροστά από το Αιγάλεω και οκτώ από την AEK, με αποτέλεσμα να γίνεται όλο και πιο εφικτός ο στόχος της εξόδου, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Βέβαια, παίκτες και προπονητής κρατούν χαμηλούς τόνους και υποστηρίζουν πως απομένουν «δέκα τελικοί» μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. «Δεν θέλω να σχολιάσω για τις άλλες ομάδες, στέκομαι στο ότι για μας απομένουν δέκα τελικοί. Ολα τα παιδιά παίζουμε μόνο για τη νίκη και δεν υπάρχει κάτι άλλο. O στόχος μας είναι υψηλός», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κούτσης.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Αγγελος Αναστασιάδης ετοιμάζει, πλέον, τους παίκτες του για το δύσκολο παιχνίδι με την Ξάνθη, εκτός έδρας, το οποίο θα διεξαχθεί μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Χθες, εξάλλου, τελέσθηκε μνημόσυνο για τα έξι χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα ο Παναγιώτης Κατσούρης.

– Ευρωπαϊκές φιλοδοξίες διατηρεί και ο Ηρακλής, καθώς η νίκη επί του Αιγάλεω τον φέρνει πιο κοντά στο κύπελλο UEFA. «Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί τους οποίους κατακτήσαμε. Το UEFA είναι ένας στόχος, αλλά υπάρχει και το κύπελλο Ελλάδος. Θα αντιμετωπίσουμε την AEK, αλλά έχουμε καλούς παίκτες και καλή ομάδα. Εχουμε μέλλον ως ομάδα», δήλωσε o Μάγκνους Σελάντερ.

Ο τεχνικός του «γηραιού», Ματς Γίνγκμπλαντ, προετοιμάζει την ομάδα του για το μεθαυριανό παιχνίδι κυπέλλου με την AEK στην Αθήνα. O Σουηδός θα μπορεί να υπολογίζει στους Κιάσσο, Σνάουτσνερ και Π. Καπετάνο που εξέτισαν τις ποινές τους. Ετσι, απόντες θα είναι ο ανέτοιμος Μπακιρτζίογλου και ο τραυματίας Δρούγας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή