Κούζμπα και τρεις βαθμοί κέρδος για Ολυμπιακό

Κούζμπα και τρεις βαθμοί κέρδος για Ολυμπιακό

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δέκα στροφές πριν απ’ το φινάλε του πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας έναν βαθμό διαφορά απ’ τον Παναθηναϊκό. H νίκη επί της Ξάνθης με 4-1 στη Ριζούπολη έφερε χαμόγελα στους πρωταθλητές. Αφ’ ενός, γιατί κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο τον κακό τους δαίμονα (μην ξεχνάτε πως τόσο πέρυσι όσο και πρόπερσι οι «ερυθρόλευκοι» παραχώρησαν στην έδρα τους ισοπαλία με το ίδιο σκορ, 1-1, στην Ξάνθη). Αφ’ ετέρου, διότι οι παίκτες του Ολεγκ Προτάσοφ έδειξαν χαρακτήρα στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα με την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου.

Κέρδος για τον Ολυμπιακό είναι και ο Μάρτσιν Κούζμπα. Μπορεί ο Πολωνός επιθετικός να αγωνίστηκε για λιγότερο από μισή ώρα κατά της Ξάνθης, ωστόσο ικανοποίησε απόλυτα με τις κινήσεις του και τη γενικότερη προσφορά του. Ενα γεγονός που αναγκάζει τον Ουκρανό τεχνικό να σκέφτεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει τον Κούζμπα στον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο στη Ριζούπολη (8 μ.μ.) της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Αν προτιμηθεί ο Πολωνός επιθετικός, τότε θα παίξει στην επίθεση δίπλα στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον Βραζιλιάνο Ζιοβάνι (έφθασε τα 16 γκολ) και στον πάγκο θα μείνει ο Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει προβληματισμός απ’ την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος της Ριζούπολης. Ωστόσο, η εταιρεία, που έχει αναλάβει την ανακατασκευή του, διαβεβαίωσε τους ιθύνοντες της ομάδας πως τα προβλήματα θα έχουν διορθωθεί έως το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι των «ερυθρολεύκων». Πρόκειται για το ντέρμπι με την AEK, που έχει προγραμματισθεί για τις 14 Μαρτίου. Θα προηγηθούν δύο εκτός έδρας αγώνες, με τον ΟΦΗ (22/9) και την Καλλιθέα (29/9), όπου αυτονόητο είναι πως οι Πειραιώτες θα κυνηγήσουν τους έξι βαθμούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή