Αντί για σεντόνι … αδιάβροχο

Αντί για σεντόνι … αδιάβροχο

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ γρήγορα υπέστειλε τη σημαία ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου. Οπως ο Μπάγεβιτς πριν από λίγες εβδομάδες, έτσι κι αυτός παραδέχθηκε ότι μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, η ομάδα έχει χάσει πλέον τον βασικό της στόχο, που δεν είναι άλλος από την τρίτη θέση. O Ρουμάνος τεχνικός ήταν φανερά στενοχωρημένος από την κακοδαιμονία και τα τέσσερα δοκάρια, αλλά βρήκε το κέφι να παίξει στο διπλό που έγινε στο μισό γήπεδο. Δεν είναι μεγάλος, άλλωστε. Στα 35 του χρόνια, εύκολα θα μπορούσε να έχει δελτίο και να παίζει ακόμα! Στους παίκτες του έκανε μια μικρή ομιλία και τους ζήτησε να μην το βάλουν κάτω και να συνεχίσουν την προσπάθεια. Το επόμενο «κρας τεστ» έρχεται γρήγορα και δεν υπάρχει περιθώριο για περισσότερη δουλειά πάνω στα νέα συστήματα. O αγώνας με τον Ηρακλή για το Κύπελλο γίνεται μεθαύριο, με την AEK να αντιμετωπίζει ξανά σημαντικά προβλήματα, όπως αυτά του Καψή, του Ιβιτς, του Γεωργέα και του Ρούσεφ. Το παιχνίδι αυτό θα γίνει στα A. Λιόσια και είναι το τελευταίο πριν από την αναμενόμενη «καμπάνα» για τη φωτοβολίδα που χτύπησε τον Ευθυμιάδη στο χέρι. Για το περιστατικό αυτό, η AEK κινδυνεύει με τιμωρία 3 – 5 αγωνιστικών, ενώ ο Δραμινός διαιτητής παραπέμφθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή Διαιτησίας.

Θέμα συζήτησης χθες στα αποδυτήρια ήταν και ο… μπαμπάς Ντέμης Νικολαΐδης. H Δέσποινα Βανδή έφερε στον κόσμο το παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, γεγονός που σχολιάστηκε ιδιαιτέρως και «ζέστανε» κάπως τη βαριά ατμόσφαιρα. Οι συνεργάτες του Ντέμη, Γ. Κιντής και N. Κούλης, έδωσαν εξηγήσεις στα μέλη της «Ενωσης 1924» για την πρόταση στην ENIC, την οποία χαρακτήρισαν γενναιόδωρη και πολυμετοχική.

– Χρέη «κατασκόπου» ανέλαβε ο Ανδρέας Σταματιάδης.

– Κηδεύεται σήμερα στο B΄ Νεκροταφείο ο Σταμάτης Παπασταματίου, παράγοντας που έγραψε παλαιότερα μεγάλη ιστορία στην AEK.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή