To ξύλο βγήκε από… την πάλη

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πάλι και πάλι, ξύλο στην πάλη». Σλόγκαν θα γίνει. Μετά το «ξύλο» στο διεθνές τουρνουά ελληνορωμαϊκής «Ακρόπολις», ήλθε η σειρά της ελευθέρας. Ισως το ότι οι αγώνες αποτελούν κριτήριο για τη συγκρότηση της ολυμπιακής ομάδας έχει προκαλέσει ένταση στους αθλητές, που, όμως, τελικά, τον εαυτό τους καταστρέφουν. H δικαστική επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας (ΕΟΦΠ) θα έχει πολλή δουλειά, αφού μετά τον Γιώργο Μπούκη, παραπέμφθηκε ο Στάθης Τοπαλίδης, κατηγορούμενος πως έπειτα από τον αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος με τον Μπατζέλα, στον οποίον ηττήθη, τραυμάτισε, μαζί με άλλους, εκτός γυμναστηρίου, τον έφορο εθνικών ομάδων Αλέξανδρο Νίτσιο. O Τοπαλίδης υποστηρίζει ότι δεν χτύπησε εκείνος τον έφορο, ο οποίος, πάντως, υπέβαλε μήνυση κατά του παλαιστή και των υπολοίπων.

Το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΦΠ Κώστας Ψαρράκης, μετά τα γεγονότα, υπέβαλε πρόταση μομφής κατά του προέδρου της επιτροπής διαιτησίας Βελισσάριου Μάμουλα, θεωρώντας τη διαιτησία υπεύθυνη για τα τεκταινόμενα τον τελευταίο καιρό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή