Δεν έμελλε να γίνει ο «γάμος» Τότι – Ρεάλ Μαδρίτης

Δεν έμελλε να γίνει ο «γάμος» Τότι – Ρεάλ Μαδρίτης

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν έμελλε να τεθεί στην υπηρεσία της «βασίλισσας» ο Φρατζέσκο Τότι. O Ιταλός απορρίφθηκε, με διαφορά λίγων ωρών, από τον προπονητή και τον γενικό διευθυντή της Ρεάλ, κάτι που προκάλεσε την αντίδρασή του.

Την αρχή έκανε ο Κάρλος Κεϊρόζ, ο οποίος μιλώντας στην εφημερίδα Marca ξεκαθάρισε ότι ο Τότι δεν ήταν ποτέ στα πλάνα του, διότι θεωρεί πως δεν ταιριάζει στην ομάδα. «Αν μπορούσα να διαλέξω, οι πρώτοι παίκτες που θα έλεγα θα ήταν ο Νίστελροϊ και ο Ανρί. Και οι δύο είναι ώριμοι και ειδικά ο Ανρί βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Οσον αφορά τον Τότι, δεν πιστεύω ότι τον έχουμε ανάγκη. Στη θέση που παίζει υπάρχουν καλύτεροι και τους έχουμε ήδη αποκτήσει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Χόρχε Βαλντάνο. «Ποτέ δεν υπήρξε καμιά επαφή με τον Τότι ή τον ατζέντη του, και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πραγματοποίησε καμιά πρόταση για την απόκτησή του. O Τότι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, όμως πιστεύω ότι διαθέτουμε ήδη αρκετούς καλούς παίκτες στη θέση όπου αγωνίζεται», δήλωσε σχετικά.

Λίγη ώρα μετά τη δήλωση του Βαλντάνο ήρθε η απάντηση του Ιταλού ποδοσφαιριστή. «Θα μείνω στη Ρόμα, με την οποία έχω συμβόλαιο μέχρι το 2006. Εξάλλου, είμαι πολύ ευτυχισμένος στην ομάδα και δεν νομίζω ότι μπορώ να βρω κάτι καλύτερο κάπου αλλού», τόνισε ο αρχηγός των Ρωμαίων.

Β H παρουσία του Ροναλντίνιο στο ισπανικό πρωτάθλημα κρίνεται απολύτως ικανοποιητική ακόμα και από τον ίδιο! O Βραζιλιάνος δήλωσε ότι δεν περίμενε να έχει πετύχει τόσο πολλά γκολ από την αρχή της σεζόν.

«Πίστευα ότι ο ρόλος μου στην Μπάρτσα θα είναι διαφορετικός, ότι περισσότερο θα βοηθούσα με τις τελικές μου πάσες του συμπαίκτες μου, από το να στέλνω εγώ ο ίδιος την μπάλα στα δίχτυα», είπε ο Ροναλντίνιο, ο οποίος έχει και το ελαφρυντικό ότι αντιμετώπισε κάποιους τραυματισμούς που τον ανάγκασαν να λείψει από αρκετούς αγώνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή