«Καμπανάκι» στις βεντέτες

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες έστειλε χθες ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου, στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ως προπονητής της AEK. Ηταν άνετος, ομιλητικός και κέρδισε το παιχνίδι των εντυπώσεων με τον τρόπο που πρόβαλε τις απόψεις του. «Μάζεψε» πίσω όσα είχε πει την προηγούμενη ημέρα στους παίκτες του σχετικά με την απώλεια του στόχου της τρίτης θέσης («αυτός είναι ο στόχος μας, δεν θα σταματήσουμε όσο υπάρχει ελπίδα») και χτύπησε το καμπανάκι για όλους όσους φέρονται σαν σταρ, χωρίς να το αποδεικνύουν. «Εχω παίξει με πολλές βεντέτες, που τα έδιναν όλα στο παιχνίδι. Σταρ δεν γίνεσαι με το ντύσιμο ή το πόσα χρήματα κερδίζεις, γίνεσαι μέσα στο γήπεδο» τόνισε, με την υποσημείωση ότι θα κάνει 2-3 αλλαγές στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή: «Θα ξεκινήσει ο Χιώτης. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Μιχαηλίδη, απλώς θέλω να δω και τους τέσσερις τερματοφύλακες. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Δεν μπορώ να κάνω 8-9 σε κάθε παιχνίδι, μπορώ όμως να κάνω 2-3. Οταν δεν πηγαίνουν καλά οι παίκτες, δεν θα παίζουν».

Οταν ρωτήθηκε για την αλλαγή του Τσιάρτα, απάντησε πως όλοι οι παίκτες είναι ίσοι και πρέπει να τα δίνουν όλα μέσα στο παιχνίδι, ενώ για τον Λάκη τόνισε ότι δεν ταίριαζε στο σύστημα του συγκεκριμένου αγώνα αλλά μπορεί να ταιριάξει σε άλλα. «Αυτό που θέλω είναι να κοιτάζω τους παίκτες μου στα μάτια και να ξέρω ότι τα έχουν δώσει όλα. Ετσι έγινε με τον Πανιώνιο, γι’ αυτό και τους έδωσα συγχαρητήρια», είπε και ξεκαθάρισε ότι δεν θα αλλάξει το σύστημα «ρόμβος», γιατί το θεωρεί ιδανικό παρότι η AEK έχει αρκετούς παίκτες μεγάλης ηλικίας και θα δυσκολευτούν: «Το παίζουν οι περισσότερες ιταλικές ομάδες. Οι παίκτες μου μαθαίνουν γρήγορα και θα επιμείνω. Δεν είναι παράξενο που βάζω μουσική ή δίνω στους παίκτες μου ένα ποτήρι κρασί για να χαλαρώσουν. Το έχω ζήσει σε πολλές ομάδες. Είτε κερδίσει είτε χάσει στο τέλος της χρονιάς η AEK, θέλω να έχει τη στάμπα του Ντουμιτρέσκου».

Για τις δικές του φιλοδοξίες, δεν έκρυψε πως όνειρό του είναι να μείνει δύο χρόνια εδώ και μετά να αναλάβει την Τότεναμ! «Εχω συμβόλαιο έξι μηνών και θα δώσω τα πάντα για την AEK. Μετά αποφασίζει η διοίκηση. Ενας προπονητής δεν μπορεί να κριθεί σε έξι μήνες, θέλει τουλάχιστον 1,5 με 2 χρόνια. Στα Βαλκάνια όμως, όλοι ζητούν πολύ γρήγορα αποτελέσματα» τόνισε, ενώ όταν ρωτήθηκε για τα διοικητικά και τον Ντέμη, είπε ότι δεν θέλει να αναμιχθεί. Ζήτησε μόνο από τη διοίκηση να μην υπάρχουν προβλήματα στις πληρωμές των παικτών. Ανακοίνωσε επίσης ότι συνεργάτες του θα είναι οι Σταματιάδης, Καραφέσκος και Σεραφίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή