«Ελάτε να συζητήσουμε»

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε συζήτηση… στρογγύλης τραπέζης ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ), προσκαλεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης τον ομόλογό του της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αργύρη Μήτσου, προκειμένου να συζητήσουν το… τοπίο στην ελληνική διαιτησία. Είναι η απάντηση του κ. Γκαγκάτση στην επιστολή που του είχε αποστείλει ο κ. Μήτσου και με την οποία είχε αφήσει αιχμές για τους διαιτητές των αγώνων του Παναθηναϊκού, αλλά και του κυριότερου αντιπάλου του στο πρωτάθλημα (εννοώντας τον Ολυμπιακό).

«Επειδή φρονώ πως τα θέματα που στην επιστολή σας θέτετε μπορούν να αποτελέσουν πεδίο συζήτησης μεταξύ της ομοσπονδίας και της ΠΑΕ της οποίας ηγείστε, σας καλώ σε συνάντηση, παρουσία των μελών της ΚΕΔ, την Παρασκευή και ώρα 11.00, στα γραφεία της ομοσπονδίας», υπογραμμίζει ο κ. Γκαγκάτσης στην επιστολή – πρόσκληση που απέστειλε χθες στον κ. Μήτσου.

Μάλιστα, δεν παραλείπει να σχολιάσει το ύφος και το περιεχόμενο της επιστολής που έλαβε τη Δευτέρα απ’ τον κ. Μήτσου, όπως και της προχθεσινής ανακοίνωσης των «πρασίνων» για τον διαιτητή Κασναφέρη και τον παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα με τον Ιωνικό: «H ανακοίνωση απέχει σημαντικά από το επίπεδο των σχέσεων που πρέπει να διέπουν την ομοσπονδία και τις ΠΑΕ με ιστορία και προσφορά. Το περιεχόμενό της και κυρίως το ύφος της αδικούν πρωτίστως την ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Την ίδια ώρα, τα ταμεία της ΕΠΑΕ είναι άδεια, καθώς εισέπραξε μόνο 600.000 ευρώ, από τα 4,9 εκατομμύρια ευρώ που έχει συμφωνήσει να της δώσει ο χορηγός του εφετινού πρωταθλήματος, ο ΟΠΑΠ. Οπως αποφάσισε χθες η διοργανώτρια αρχή, το προεδρείο της θα επιδιώξει να συναντηθεί άμεσα με τον κ. Βενιζέλο. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση, τότε θα προχωρήσει σε μετάθεση των αγωνιστικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή