Νίκη «ανάσα» ζητάει η AEK

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρηγοριά μέσα από το Κύπελλο αναζητεί η AEK, μετά τις απανωτές αποτυχίες της στο πρωτάθλημα. O αποψινός (8 μ.μ.) αγώνας με τον Ηρακλή στο γήπεδο A. Λιοσίων είναι μια καλή ευκαιρία για τον Ιλιε Ντουμιτρέσκου να κάνει την πρώτη του νίκη με τη νέα του ομάδα και να αλλάξει το βαρύ κλίμα των τελευταίων ημερών. Οι δύο σημερινοί μονομάχοι είχαν βρεθεί αντίπαλοι στο ίδιο μέρος πριν από περίπου 15 μέρες και η AEK είχε νικήσει 4-0 στο τελευταίο παιχνίδι με τον Μπάγεβιτς στον πάγκο της.

Ο Ντουμιτρέσκου αναμένεται να παίξει 4-4-2, με τον Λάκη να παίρνει τη θέση του Τσιάρτα και τον Χιώτη αυτήν του Μιχαηλίδη. Στην ενδεκάδα επανέρχονται οι Αμπονσά και Καψής, ενώ απουσιάζουν οι τραυματίες Μπορμπόκης, Ρούσεφ, Ιβιτς και ο Γεωργέας, τον οποίο έδιωξε ο προπονητής του γιατί θεωρούσε ότι δεν έδειχνε ιδιαίτερη προσοχή την ώρα που έκανε ανάλυση της τακτικής. Το θέμα δεν αναμένεται να πάρει διαστάσεις και ο παίκτης μάλλον θα τιμωρηθεί μόνο με πρόστιμο.

«Τα δύο παιχνίδια δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους, ωστόσο είναι ένα κίνητρο για τους παίκτες μου να αποδείξουν πως το προηγούμενο αποτέλεσμα δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα», είναι η απάντηση του Ματ Γίνγκμπλαντ στην αισιοδοξία της AEK και ζήτησε από τους παίκτες του να μην παίξουν παθητικό ποδόσφαιρο, αλλά να κυνηγήσουν το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ.

Ο Σουηδός τεχνικός μάλλον θα επιλέξει το 4-5-1, με τους Σελάντερ, Πουρσανίδη να ενισχύουν τη μεσαία γραμμή και τον Φοφόνκα μοναδικό καθαρόαιμο επιθετικό. Το πιθανότερο είναι οι Μαχλάς και Μίετσελ να μείνουν στον πάγκο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Π. Καπετάνος, Διλμπέρης και οι ανέτοιμοι Μπακιρτζίογλου, Στεφανής.

– Με καλά λόγια μίλησε ο Τσιάρτας για τον Ιλιε Ντουμιτρέσκου, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. O διεθνής μέσος τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ ελέγχει την τρίτη θέση, αλλά πρόσθεσε ότι η AEK είναι έμπειρη ομάδα και μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση στις δέκα αγωνιστικές που απομένουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή