ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΔΕβαριέται να γράφει επιστολές η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Φαίνεται ότι ο Αργύρης Μήτσου, λόγω ιδιότητος, κάτι θα ξέρει. «Μια επιστολή τη μέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα». Ομως, προχθές ξεπέρασε τον εαυτό του. Δύο έστειλε. Μία στη Βάσω Παπανδρέου και μία στον Βασίλη Γκαγκάτση.

ΚΑΙ θα ακολουθήσουν κι άλλες. Οσο ο Παναθηναϊκός βλέπει τον Ολυμπιακό να ευνοείται από τη διαιτησία και να τελειώνει το «Καραϊσκάκη», τόσο οι «πράσινοι» θα γράφουν επιστολές.

ΑΛΛΑ κι αυτοί στον Πειραιά το έχουν παρακάνει. Λες και θέλουν να στείλουν μήνυμα, εν όψει «Λεωφόρου».

«ΟΣΟ εσείς θα φωνάζετε, τόσο εμείς θα έχουμε τη βοήθεια των διαιτητών. Πάρτε για παράδειγμα τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Αλλο ένα πεναλτάκι, έτσι για να μη νομίζετε ότι φοβηθήκαμε από τις φωνές σας».

ΔΕΚΑ μέρες θέλουμε για το ματς της Κρήτης και «άρχισαν τα όργανα». O ΟΦΗ κάνει… κόλπα με τα εισιτήρια. Και ο Ολυμπιακός μιλάει για… θυγατρικές ΠΑΕ και «πράσινους δακτύλους». Οσο πλησιάζουμε προς τη «μετωπική» της «Λεωφόρου», θα έχουμε πολλές… πλαγιομετωπικές.

ΜΕΣΑ στον αλληλοσπαραγμό των «αιωνίων» ξεχάσαμε και την AEK του Ντουμιτρέσκου. Σκληρός εμφανίστηκε ο Ρουμάνος στην πρώτη του συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

ΕΔΕΙΞΕ ότι θέλει να πάρει τον… αέρα των «μεγάλων ονομάτων». Το θέμα είναι μη σηκωθεί κανένα μπουρίνι και πάρει κι αυτόν μαζί.

ΟΣΟ για την επιμονή του με τη γεωμετρία, αρχίζει να γίνεται ανέκδοτο. Αφήνει, είπε, τον ρόμβο και πιάνει το τρίγωνο. Λέτε μετά να το γυρίσει στην άλγεβρα;

ΚΑΛΟΙ οι αριθμοί, αφού λένε πάντα την αλήθεια. Προσθέτεις, αφαιρείς, πολλαπλασιάζεις και βγάζεις αποτέλεσμα. Αλλά αν τελικά κάνεις και τη διαίρεση και σου βγει «μηδέν εις το πηλίκον;».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή