KAI… ΑΛΛΑ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 13.15: Σκι ανωμάλου δρόμου. 15.00: Δίαθλο: Παγκόσμιο κύπελλο, Γερμανία. 18.00: Ποδόσφαιρο: Μικρός τελικός κυπέλλου εθνών Αφρικής: Νιγηρία – Μάλι, ΕURΟSΡΟRΤ.

ΣΤΙΒΟΣ: Πολύ καλές επιδόσεις σημεώθηκαν στο γκαλά ύψους της Γερμανίας. Στους άνδρες νίκησε ο πρωταθλητής Ευρώπης στους εφήβους πέρυσι, Τσέχος Γιάρ. Μπάμπα με 2,32 μ., ενώ 2ος, με το ίδιο ύψος, κατετάγη ο Τζ. Νιέτο (ΗΠΑ). Στις γυναίκες ξεχώρισε η Κροάτισσα Μπ. Βλάσιτς με 1,97. Στο γκραν πρι της IAAF, που έγινε στη Μελβούρνη, ξεχώρισαν ο σφαιροβόλος Τζ. Ανλεζαρκ με 20,49 μ. και η σφυροβόλος Μπρ. Ιγκλς με 67,46.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: O Λάζαρος Σκούμπας (κέριν) είναι ο πρώτος ποδηλάτης που θ’ αγωνισθεί, από ελληνικής πλευράς, σήμερα, στον 1ο φετινό αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου, το οποίο αρχίζει στη Μόσχα. Οι άλλοι Ελληνες, που θ’ αγωνισθούν σήμερα, είναι οι Γιάννης Ταμουρίδης (ατομικό πουρσουίτ), Ελπιδοφόρος Ποτουρίδης (7,5 χλμ. σκρατς το πρωί, 15.000 μ. το απόγευμα), Ελευθερία Ελληνικάκη (10 χλμ. πόντων), Θανάσης Μαντζουράνης (1 χλμ.).

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Στη Βραζιλία βρίσκεται ο Αιμίλιος Παπαθανασίου προκειμένου να πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κατηγορίας «Φινν», το οποίο θ’ αρχίσει την Κυριακή. H διοργάνωση θα αποτελέσει, για κάποιες χώρες, την τελευταία ευκαιρία για να κατακτήσουν «εισιτήρια» πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς.

ΕΚΔΟΣΗ: Με βασικές συνεντεύξεις των Λεωνίδα Κόκκα και Χρήστου Σπύρου, κυκλοφόρησε το 8ο τεύχος του περιοδικού της ελληνικής ομοσπονδίας άρσης βαρών. Στην έκδοση υπάρχουν, επίσης, αφιερώματα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών, στη δοκιμαστική προολυμπιακή διοργάνωση της Νίκαιας και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

ΠΟΛΟ: Δεκαπέντε ομάδες θα διεκδικήσουν, από σήμερα έως και την Κυριακή την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος νέων γυναικών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα κολυμβητήρια Αγίου Κοσμά, Ιλίσιο, Ποσειδώνιο και Χανίων. Θα προκριθούν οκτώ ομάδες.

ΠΥΓΜΑΧΙΑ: Σήμερα θ’ ανακοινωθεί η ελληνική αποστολή για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κροατίας. Τις δέκα θέσεις διεκδικούν οι Θ. Κοντοζίδης, I. Μονοκάνδυλος, Οδ. Σαρίδης, M. Καπερώνης, Ορ. Σαρίδης, Γκ. Γκαλστιάν, Θ. Κοτάκος, Π. Καρανικολής, Γ. Γαζής, Ηλ. Παυλίδης, Σπ. Κλαδούχας, Εδ. Κεσσιάν και Θ. Σταυρούδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή