Με ενοίκιο στο «σπίτι» της η Αρση Βαρών

Με ενοίκιο στο «σπίτι» της η Αρση Βαρών

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ελληνική άρση βαρών μπαίνει στο «σπίτι» της πληρώνοντας… ενοίκιο. Σήμερα και αύριο, στο αποκαλούμενο «Σπίτι της Αρσης Βαρών», στη Νίκαια, θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα επιλέκτων και η Ελληνική Ομοσπονδία θα καταβάλει χρήματα για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει το γυμναστήριο, το οποίο κατασκευάσθηκε με προσπάθειες του προέδρου της. O Γιάννης Σγουρός, χρόνια πριν, οραματίσθηκε τη δημιουργία αυτού του αθλητικού κέντρου, αλλά, δυστυχώς, λίγο μετά την υλοποίηση του οράματός του, βλέπει ότι οι άνθρωποι του αθλήματος θα είναι φιλοξενούμενοι στο σπίτι τους. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι η Εταιρεία Ολυμπιακών Ακινήτων ζήτησε πολλά χρήματα πριν τελικά να μειώσει τις απαιτήσεις της.

Εν πάση περιπτώσει, σήμερα και αύριο, στο πλατό της Νίκαιας θ’ ανεβούν οι κορυφαίοι Ελληνες και Ελληνίδες για ένα αγωνιστικό τεστ. O αρχιπροπονητής Χρήστος Ιακώβου επιθυμεί οι πρωταθλητές να κάνουν τρεις αγώνες στο γυμναστήριο της Νίκαιας. O ένας είναι αυτός, ενώ ο κ. Ιακώβου θέλει ο δεύτερος να διεξαχθεί μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ο τελευταίος στις αρχές με μέσα Ιουλίου. «Οι αθλητές, που θ’ αγωνισθούν στους Ολυμπιακούς, πρέπει να νιώσουν ότι το γυμναστήριο είναι δικό τους», λέει.

Το σημερινό πρόγραμμα: Γυναίκες: 10.00: 48, 53, 58 κιλά, 12.00: 63, 69, 14.00: 75, +75. Ανδρες: 16.00: 56, 62, 18.00: 69.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή