Χαμηλούς τόνους κρατάει ο ΠΑΟ

Χαμηλούς τόνους κρατάει ο ΠΑΟ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν αιφνιδιάστηκε από την προκλητική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός την οποία και ανέμενε, δεν προχώρησε σε ανταπάντηση, για να μην φορτίσει ακόμα παραπάνω το βαρύ κλίμα. Οπως τονίστηκε «ανεπισήμως», ο Παναθηναϊκός αντιδρά με απόλυτη ψυχραιμία και θεωρεί ότι ο κ. Κόκκαλης παίρνει την απάντηση του μέσα από τη δική του επιστολή, το ύφος και το ήθος της οποίας είναι προς κρίσιν ενώπιον όλων των Ελλήνων φιλάθλων. Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός τονίζει ότι θα απαντήσει την κατάλληλη στιγμή και με τον κατάλληλο τρόπο, όταν θα έχει εκτονωθεί η ένταση των τελευταίων ημερών και δεν θα υπάρχει κίνδυνος να oξυνθούν σε επικίνδυνο βαθμό τα πνεύματα.

– Χειρουργήθηκε χθες το πρωί στο γόνατο ο Σίλβιο Μάριτς. H επέμβαση έγινε από τον Αργύρη Μήτσου και χαρακτηρίστηκε επιτυχημένη. O Κροάτης μέσος θα χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς.

– H σφοδρή κακοκαιρία αύξησε κατά μία ημέρα το ρεπό που πήραν από τον Ιτζάκ Σουμ οι παίκτες του Παναθηναϊκού. H χθεσινή προπόνηση αναβλήθηκε και έτσι οι ημέρες ξεκούρασης έγιναν τρεις, καθώς λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος είχαν πάρει ρεπό το Σαββατοκύριακο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή