Πρωταθλητής ο… χιονιάς

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ασπρη μέρα» είδαμε, αλλά ο «κακός μας ο καιρός» προκάλεσε πολλές αναβολές στις αθλητικές διοργανώσεις, που ήταν προγραμματισμένες από χθες ώς και αύριο.

Θύμα του χιονιά ήταν οι αγώνες της πρώτης ημέρας του πρωταθλήματος επιλέκτων άρσης βαρών, που επρόκειτο ν’ αρχίσει χθες. H κακοκαιρία δεν επέτρεψε τη μετάβαση των αθλητών και αθλητριών στο αποκαλούμενο «Σπίτι της Αρσης Βαρών» στη Νίκαια. Ετσι, η EOAB αποφάσισε ν’ αναβάλει τους χθεσινούς αγώνες και προγραμματίζει αυτοί να διεξαχθούν σήμερα και το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί αύριο, αν ο καιρός το επιτρέψει. H ώρα έναρξης θα καθορισθεί σήμερα. O ΣΕΓΑΣ αποφάσισε ν’ αναβληθούν τα πανελλήνια πρωταθλήματα κλειστού στίβου εφήβων – νεανίδων και των σύνθετων αγωνισμάτων, που επρόκειτο να γίνουν το Σαββατοκύριακο.

Η KOE ανέβαλε τους προκριματικούς του πρωταθλήματος πόλο νέων γυναικών, τους χειμερινούς αγώνες συγχρονισμένης κολύμβησης κορασίδων και τα τρία παιχνίδια της A1 ανδρών, που είχαν προγραμματισθεί για σήμερα. T’ άλλα είχαν αναβληθεί, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, Βουλιαγμένης και Χανίων. H διεξαγωγή των αυριανών αγώνων της A2 ανδρών θα εξαρτηθεί από τον καιρό.

Στο βόλεϊ αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες των A2 ανδρών και γυναικών, B’ εθνικής ανδρών και γυναικών και ο 1ος και 2ος όμιλος της Γ’ ανδρών. Τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της A1 ανδρών, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν αύριο, καιρού επιτρέποντος. Το πρόγραμμα: 16.00: Παγκράτι – Ηρακλής, 16.30: Αρης – Ολυμπιακός, 17.00: ΠΑΟΚ – Νίκαια, 19.00: Εθνικός Αλεξ. – Ορεστιάδα, Ρέθυμνο – ΠΑΟ, EA Πατρών – AEK. Αναβλήθηκαν, επίσης, οι περισσότεροι σημερινοί και αυριανοί αγώνες όλων των εθνικών πρωταθλημάτων του χάντμπολ και των τοπικών κατηγοριών της Αττικής.

Θύματα της κακοκαιρίας έπεσαν, επίσης, τα πανελλήνια πρωταθλήματα ενόργανης γυμναστικής ανδρών – εφήβων και γυναικών – νεανίδων, που επρόκειτο να διεξαχθούν σήμερα και αύριο, η B΄ Εθνική ποδοσφαίρου και το εθνικό περιφερειακό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, οι τελικοί αγώνες του κυπέλλου ιππασίας στην υπερπήδηση εμποδίων και οι 5οι αγώνες ιππικής δεξιοτεχνίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή