«Εκλεψαν» νίκη του Ολυμπιακού

«Εκλεψαν» νίκη του Ολυμπιακού

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οσο κι αν φαίνεται απίστευτο, οι ελληνοουγγρικές ναυμαχίες του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά κύπελλα πόλο ανέδειξαν, συνολικά, νικήτριες τις ελληνικές ομάδες. Παρά ταύτα, οι Ελληνες δεν έμειναν ικανοποιημένοι ούτε με την ισοπαλία (8-8) που απέσπασε ο Ολυμπιακός στη Βουδαπέστη από τη Βάσας, για την Ευρωλίγκα, ούτε με την ευρεία εντός έδρας νίκη (8-5) της Βουλιαγμένης επί της Φερεντσβάρος στους προημιτελικούς του Τροπαίου ΛΕΝ.

Ο Ολυμπιακός έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του, αφού προηγήθηκε με 8-4. Στη συνέχεια, η Βάσας του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Ζόλταν Κάσας, ισοφάρισε και, όπως λένε οι Ελληνες παίκτες, οι διαιτητές έκαναν πρωτόγνωρα πράγματα για να συμβεί αυτό.

Στον άλλον αγώνα του ομίλου, η Μπαρθελονέτα επεβλήθη, στην Ισπανία, της Παρτιζάν με 11-6. H βαθμολογία: Μπαρθελονέτα 6, Βάσας 3, Ολυμπιακός 2, Παρτιζάν 1.

H Βουλιαγμένη δείχνει να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους ημιτελικούς, αλλά ο προπονητής της, Βαγγέλης Ρούπακας, δεν ευχαριστήθηκε. «Κάναμε λάθη», είπε.

Ο αγώνας του Τροπαίου ΛΕΓιάντραν Σπλιτ (Κροατία) – Χανιά ανεβλήθη λόγω κακοκαιρίας και θα διεξαχθεί αύριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή