Απειλεί με μηνύσεις ο Χρήστος Τζέκος

Απειλεί με μηνύσεις ο Χρήστος Τζέκος

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντύπωση προκαλεί το ότι οι ελληνικές αντιδράσεις στο δημοσίευμα του «Ομπσέρβερ» ήταν υποτονικές και περιορίζονται σε απειλές για μηνύσεις και τις γνωστές απόψεις περί ανθελληνισμού των ξένων.

«Το άρθρο που αναφέρεται στο όνομά μου είναι κακοήθεια και άνανδρη επίθεση εναντίον μου. Τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν τον γνωρίζω, δεν τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου, ούτε συνομίλησα ποτέ μαζί του και δεν είχα καμία σχέση. Από εδώ και στο εξής θα καταφεύγω στη Δικαιοσύνη εναντίον όποιου αναφέρεται στο όνομά μου με ανυπόστατα δημοσιεύματα και συκοφαντικά σχόλια», τόνισε ο κ. Τζέκος.

«Ανθελληνική προπαγάνδα»

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, είπε ότι προφανώς πρόκειται για κακόγουστη επανάληψη της ανθελληνικής προπαγάνδας, που προσβάλλει τον ελληνικό αθλητισμό. «Το μόνο πραγματικό στοιχείο φαίνεται ότι είναι κάποιο e-mail που στάλθηκε σ’ Ελληνα προπονητή, το περιεχόμενο του οποίου κατ’ αρχήν δεν λέει τίποτα. Ας αφήσουμε την αμερικανική δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και, αν υπάρξουν στοιχεία, θα δούμε περί τίνος πρόκειται. Μέχρι τότε απαιτείται σοβαρότητα και σεβασμός», είπε. Αβάσιμο χαρακτήρισε ο υφυπουργός Γιώργος Λιάνης το δημοσίευμα: «Οι μεγάλοι αθλητές μας περνούν συνεχώς από ελέγχους και δεν βρέθηκαν ποτέ θετικοί. Οι ΗΠΑ, η πρώτη δύναμη στον αθλητισμό, δοκιμάζεται, με απρόβλεπτες διαστάσεις, στο ντόπινγκ. H καμπάνα χτυπάει για όλους. Ομως, εμείς, ως πατρίδα των Ολυμπιακών Αγώνων και ως διοργανώτρια χώρα, έχουμε πάρει τα μέτρα μας», τόνισε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή