Σε καλό δρόμο ο Ολισαντέμπε

Σε καλό δρόμο ο Ολισαντέμπε

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειτα από 5,5 μήνες απουσίας, ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε πάτησε ξανά χορτάρι και έπαιξε στο α΄ ημίχρονο της φιλικής νίκης του Παναθηναϊκού με 3-2 επί της Γκλόρια Μπίστριτσα. Μετά τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας, ήταν επόμενο να παρουσιασθεί χωρίς την εκρηκτικότητα και την ταχύτητα που τον διακρίνουν, αλλά έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο και σε λίγες εβδομάδες θα μπορεί να τον υπολογίζει ο Σουμ. Το γήπεδο ήταν βαρύ και δεν έπαιξε στο β΄ μέρος για να μην καταπονηθεί, σε αντίθεση με τον Κυργιάκο, ο οποίος αγωνίσθηκε και στα 90 λεπτά, δείχνοντας ότι είναι πιο κοντά στην επιστροφή του σε σχέση με τον συμπαίκτη του.

Ολα τα γκολ μπήκαν στο β΄ ημίχρονο. Στο α΄ μέρος, ο Γκονζάλες έπαιξε δεξί χαφ (πέρασε κάποιες καλές μπαλιές στον Ντεμπά) και ο Σανμαρτεάν, σχήμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Στο β΄ ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές και το παιχνίδι «άνοιξε», με συνέπεια να μπουν πολλά γκολ. Σκόρερ του Παναθηναϊκού ήταν οι Βλάοβιτς, Βαζέχα, Σαπάνης (είχε και δοκάρι).

– Αποκλείστηκε ο Κωνσταντίνου από το σημερινό τουρνουά που διοργανώνει η ομοσπονδία της Κύπρου. Τον εξέτασε ο γιατρός της κυπριακής ομάδας, τον έκρινε ανέτοιμο και του έδωσαν άδεια να επιστρέψει από σήμερα στην Αθήνα για να συνεχίσει τη θεραπεία. H συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι αμφίβολη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή