ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: «Ηλεκτρισμένη» ήταν η ατμόσφαιρα, για άλλη μία φορά, στη σημερινή κλήρωση των διαιτητών, με εκπροσώπους ομάδων να κάνουν φραστική επίθεση κατά της διαιτησίας. Μάλιστα, ο Πέτρος Μπούκης του Πανιωνίου αποχώρησε, καταγγέλλοντας τη διαιτησία του Σπυρόπουλου στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ζητώντας την παραίτηση της ΚΕΔ.

ΕΠΑΕ: Στην Τούμπα θα διεξαχθεί η συνάντηση Αρη – Καλλιθέας (19.00), όπως αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ένωσης. Αλλαξε η ώρα του αγώνα Πανιωνίου – Ιωνικού, που θ’ αρχίσει στις 17.00.

2006: O πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης ζήτησε από τον πρόεδρο της FIFA, Γιόζεφ Μπλάτερ, να εξαιρεθεί η εθνική ομάδα από τις ημερομηνίες που προβλέπονται για τη διεξαγωγή αγώνων, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2004, λόγω του βεβαρημένου προγράμματος με τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων. H κλήρωση του ομίλου μας θα γίνει τη Δευτέρα στη Ζυρίχη.

ΝΤΟΠΙΝΓΚ: O ποδοσφαιριστής του Πατραϊκού Δημήτρης Σακελλαρόπουλος βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον αγώνα Χαλκηδόνας – Πατραϊκού για το Κύπελλο.

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: Οι προολυμπιακές διοργανώσεις συνεχίζονται. Από σήμερα έως και την Κυριακή θα γίνει, στο OAKA, αγώνας της σειράς των γκραν πρι της διεθνούς ομοσπονδίας, με τη συμμετοχή και του μεγάλου Ρώσου Ντιμίτρι Σαούτιν. Σήμερα θα γίνουν οι προκριματικοί στις συγχρονισμένες γυναικών από 10 μ. (10.00), συγχρονισμένες ανδρών από 3 μ. (12.15), συγχρονισμένες γυναικών από 3 μ. (18.00) και συγχρονισμένες ανδρών από 10 μ. (20.00).

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Ενα μικρό παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι το εφετινό «Γιουρολίμπ» της Αθήνας, που αρχίζει σήμερα σε Βούλα, Αγ. Κοσμά, Καλαμάκι και ανοικτά του Πειραιά. Δηλώθηκαν σπουδαίοι αθλητές από 39 χώρες.

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ: Το σημερινό πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής: ΔΑΣ Ανω Λιοσίων – Π. Φάληρο (17.30), MENT – ΑΣΕΔ (17.30), Παπάγου – Χαλκίδα (17.30), ΚΑΟΔ – Πανελλήνιος (17.00).

ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ: Οι Τσιόκας, Γκιώνης, Παπαγεωργίου, Λαγογιάννης και οι Βολακάκη, Ντουλάκη, Μοίρου, Φίλη θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα (1-7/3).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή