ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

EKEI που είπαμε «δόξα τω Θεώ», αρχίσαμε πάλι… «Παναγία βόηθα». Μόλις ξεχάστηκε η αυγουστιάτικη «υπόθεση Κεντέρη», ήρθε ο «Ομπσέρβερ» να μας θυμίσει πάλι ότι εξακολουθούμε να είμαστε «υπό στενή παρακολούθηση».

ΚΑΙ είναι σίγουρο, όσο πλησιάζουμε στους Αγώνες της Αθήνας, ότι θα αυξάνονται τα δημοσιεύματα που θα αφήνουν υπονοούμενα για την… ενίσχυση πολλών αθλητών μας.

ΤΟ ερωτημα είναι κατά πόσον όλα αυτά τα δημοσιεύματα αποτελούν δυσφημιστική εκστρατεία ή, πράγματι, υπάρχουν ενδείξεις «ειδικής προετοιμασίας» των αθλητών μας για τους Ολυμπιακούς.

ΕΔΩ θα πρέπει να τονίσουμε πως ντοπαρισμένος αθλητής είναι αυτός που πιάνεται ντοπαρισμένος. Ολα τα υπόλοιπα είναι σενάρια.

ΦΥΣΙΚΑ υπάρχει και ο αντίλογος: «O κόσμος το ‘χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι». Απ’ όποια πλευρά κι αν το δούμε, ένα είναι το σίγουρο. Εχουμε δώσει αφορμές.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ του ξαφνικού τραυματισμού του Κεντέρη, λίγο πριν να τρέξει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, οι… εξαφανίσεις των αθλητών του Τζέκου σε άγνωστα μέρη για προετοιμασία και η «άγνοια» κάθε φορά του ΣΕΓΑΣ έδωσαν την ευκαιρία σε πολλούς να δουν τον… καπνό.

ΤΩΡΑ, αν δεν βρήκαν και τη… φωτιά, δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς με σιγουριά ότι δεν υπάρχει. Γι’ αυτό και κάποιοι ισχυρίζονται το αντίθετο. Ομως, πάντα, χωρίς στοιχεία.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ δεν αρκεί κάθε φορά, οι θιγόμενοι να ζητούν τα αποδεικτικά στοιχεία για τις κατηγορίες που τους απευθύνουν.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, όπως και η γυναίκα του Καίσαρα, να μην αρκούνται να λένε ότι είναι τίμιοι, αλλά και να το δείχνουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή