Διαφωνία για το νέο στάδιο

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H διάθεση του νέου σταδίου του Ελληνικού για τη διεξαγωγή του τουρνουά «Ακρόπολις» (26-28 Ιουλίου), όπως ζήτησε η διοίκηση της EOK και ο προπονητής της Εθνικής Γιάννης Ιωαννίδης, αποτέλεσε την πρώτη διαφωνία απόψεων της οργανωτικής επιτροπής του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ με τους εκπροσώπους της ομοσπονδίας.

Ο οργανισμός «Αθήνα 2004» δεσμεύθηκε ότι στις 30 Μαΐου θα έχει παραδοθεί προς χρήση το νέο στάδιο και οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του «sport event», το οποίο θα διεξαχθεί στις 4, 5 και 6 Ιουνίου, με την τέλεση διεθνούς τουρνουά μπάσκετ Γυναικών. Στη χθεσινή σύσκεψη, όμως, η οργανωτική επιτροπή του ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ επικαλέσθηκε λόγους ασφαλείας για την παραχώρηση του σταδίου για τη διεξαγωγή του τουρνουά «Ακρόπολις», ενώ αντίθετα η EOK ζήτησε την παραχώρησή του, προκειμένου να υπάρξει τελική δοκιμασία των μέτρων ασφαλείας και η αγωνιστική εξοικείωση της Εθνικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή