Δύσκολη τώρα η πρόκριση για τα Χανιά

Δύσκολη τώρα η πρόκριση για τα Χανιά

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν μπόρεσαν τα Χανιά να πάρουν, στην Κροατία, το σκορ που ήθελαν, στον αγώνα με τη Γιάντραν Σπλιτ. Εχασαν με 9-12, στον πρώτο προημιτελικό για το Τρόπαιο ΛΕκαι, πλέον, καλούνται να νικήσουν τους Κροάτες πολίστες με τέσσερα γκολ διαφορά για να προκριθούν στους ημιτελικούς.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής της A1 ανδρών ήταν: AO Π. Φαλήρου – Ολυμπιακός 4-18, Χίος – Ηρακλής 16-7, Εθνικός – Χαλκίδα 14-6, Βουλιαγμένη – Πάτρα 8-8, Πανιώνιος – Ποσειδών Ιλ. 12-11. Βαθμολογία: Ολυμπιακός 35, Βουλιαγμένη 31, Εθνικός 26…

– Οι Γαβριηλίδης – Τράκας πραγματοποίησαν χθες την καλύτερη εμφάνιση από τους Ελληνες, στον αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου καταδύσεων, που γίνεται στο OAKA. Στον προκριματικό των συγχρονισμένων από 10 μ. κατετάγησαν 6οι και πέρασαν στον τελικό. Στις συγχρονισμένες από 3 μ. οι Γεωργάτου – Κουτσοπέτρου προκρίθηκαν ως 9ες. Στα άλλα αγωνίσματα, οι Ελληνες θα μετάσχουν στους τελικούς ως εκπρόσωποι της διοργανώτριας χώρας. Είναι οι Θ. Μπίμης – N. Συρανίδης (17οι στα 3 μ.) και οι Ευτ. Πάππα – Φλ. Σφακιανού (15ες στα 10 μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή