Σφοδρή επίθεση του Ολυμπιακού

Σφοδρή επίθεση του Ολυμπιακού

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«H διοίκηση του ΟΦΗ έχει επανειλημμένως δώσει δείγματα ότι θέλει τον ιστορικό σύλλογο δορυφόρο συγκεκριμένης ΠΑΕ, αλλοιώνοντας τους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος, τους κανόνες του «fair play» και την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου». Είναι το σημαντικότερο σημείο της χθεσινής ανακοίνωσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με την οποία εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ. H «συγκεκριμένη ΠΑΕ» δεν κατονομάζεται στην ανακοίνωση της πειραϊκής εταιρείας, αλλά είναι ηλίου φαεινότερον πως «φωτογραφίζεται» ο Παναθηναϊκός.

Και καταλήγει η ανακοίνωση της διοίκησης των πρωταθλητών: «Οι παράγοντες της ΠΑΕ ΟΦΗ και όσοι συντηρούν το κλίμα αυτό ας αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες τους και ας πάψουν να προκαλούν την αξιοπρέπεια των αγνών φιλάθλων της Κρήτης, οι οποίοι, επανειλημμένα έχουν εκφράσει την οργή τους για την ομηρεία της αγαπημένης ομάδος στα γνωστά συμφέροντα».

– O Σπύρος Βάλλας συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης και θα είναι στην ενδεκάδα του αγώνα με τον ΟΦΗ. O Φάνης Κατεργιαννάκης θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με την Καλλιθέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή