«Νίπτει τας χείρας» η IAAF για τα υπονοούμενα

«Νίπτει τας χείρας» η IAAF για τα υπονοούμενα

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν παίρνει θέση η διεθνής ομοσπονδία στίβου (IAAF) για το θέμα το οποίο προκλήθηκε με το δημοσίευμα βρετανικών εφημερίδων, σχετικά με το e-mail που φέρεται ότι έστειλε με τελικό αποδέκτη Ελληνα προπονητή, ο Βίκτορ Κόντε, ιδιοκτήτης του εργαστηρίου Balco, ο οποίος κατηγορείται από τις αμερικανικές αρχές για παρασκευή και διάθεση απαγορευμένων ουσιών σε αθλητές. O γενικός γραμματέας της, Ιστβαν Γκιούλαϊ, που παρευρέθη χθες στην τελετή βράβευσης των κορυφαίων, για το 2003, Ελλήνων αθλητών στίβου της χρονιάς και των προπονητών τους, δήλωσε σχετικά:

«Το e-mail δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τίποτα, από τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε τα γεγονότα και δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα που διεξάγεται στις ΗΠΑ. Θα ήταν πολύ επικίνδυνο εκ μέρους μου να κάνω κάποιο σχόλιο για κάτι το οποίο ακόμη ερευνάται και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

«Το 2003 δίνει το στίγμα και το μέγεθος των προσδοκιών του ΣΕΓΑΣ σχετικά με τις επιτυχίες που ελπίζουμε να έχουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ολοι μπορούμε να ελπίζουμε βάσιμα ότι οι αθλητές του στίβου θα μας χαρίσουν επιτυχίες και θα μας δώσουν την ευκαιρία να τους χειροκρατήσουμε», είπε στην τελετή ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή