Ημιτελικοί πολλών αστέρων

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναμετρήσεις… αιωνίων περιλαμβάνουν οι σημερινοί ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδος, που διεξάγεται στην Ορεστιάδα. O Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε την οικοδέσποινα με 3-0 (27-25, 28-26, 25-18) θα βρει απέναντί του τον Παναθηναϊκό (21.15) και ο ΠΑΟΚ, που υπερίσχυσε του Παγκρατίου με 3-0 (29-27, 25-22, 25-18), αντιμετωπίζει τον Ηρακλή (18.00).

Χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη δυσκολία οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν την Ορεστιάδα και έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο. Σήμερα διεκδικούν την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης απέναντι στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο είχαν αποκλειστεί πέρυσι στην προημιτελική φάση. H απουσία του Πόλακ ήταν εμφανής για το Παγκράτι παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι άλλοι αθλητές του. O «δικέφαλος του Βορρά» με κορυφαίους τους Λάππα και Γιάντσακ ήλεγξε τον αγώνα από τις αρχές του πρώτου σετ και, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Μπρουκς, η αθηναϊκή ομάδα δεν κατάφερε να περάσει μπροστά.

Στο τρίτο σετ, το Παγκράτι βρήκε τον… καλό του εαυτό και μέχρι το 17-16 ήλεγχε τον αγώνα αλλά η συνέχεια ανήκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία έκανε το 3-0 και κατέκτησε το ένα από τα τέσσερα «εισιτήρια» για τους ημιτελικούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή