Κύμα «καπετάνιου» κατά του Κόκκαλη

Κύμα «καπετάνιου» κατά του Κόκκαλη

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το γάντι στον Σωκράτη Κόκκαλη και στον Ολυμπιακό πέταξε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, στην πρώτη εμφάνιση που έκανε σε μη αγωνιστική εκδήλωση που έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό, από τότε που άφησε το τιμόνι της ομάδας σε άλλα χέρια. O ιστορικός πρόεδρος του Παναθηναϊκού, όπως τον αποκάλεσε ο Αργύρης Μήτσου, εμφανίσθηκε στο χορό της ΠΑΛΕΦΙΠ και όταν ανέβηκε στην πίστα για να βραβευθεί, πήρε το μικρόφωνο στο χέρι και είπε λόγια γεμάτα υπονοούμενα: «Το να αγοράσουμε πρωταθλήματα είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι να χτίσεις ομάδα για να τα κερδίσεις με την αξία σου. Εμείς παίρναμε τα πρωταθλήματα μέσα στο γήπεδο και δεν περιμέναμε από κανέναν… θείο να μας τα κάνει δώρο. Είμαι περήφανος που είμαι Παναθηναϊκός γιατί αυτή είναι η ομάδα που δίνει χαρά στους Ελληνες της διασποράς. Με κατηγορούσαν ορισμένοι ότι δεν έδινα λεφτά για μεταγραφές. Τα λεφτά τα έδωσα για να καμαρώνουμε την Παιανία, για να βγουν ο Καραγκούνης, ο Μπασινάς, ο Γκούμας. Εγιναν όλοι σπουδαίοι παίκτες και πρέπει να τους δίνουμε την ευκαιρία να παίζουν στο εξωτερικό. Οσον αφορά στο γήπεδο, είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν, θα γίνει στο Γουδί».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι Αργύρης Μήτσου, Αγγελος Φιλιππίδης, εν αντιθέσει με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο, που απουσίαζαν. «Πήραμε το τελευταίο πρωτάθλημα το δίσεκτο 1996. Δίσεκτο είναι και το 2004 και ελπίζω να το ξαναπάρουμε. Θορυβήθηκα πολύ απ’ όσα έγιναν στην Νίκαια. Ημαστε πολύ τυχεροί που νικήσαμε. Αν αξίζουμε το πρωτάθλημα, θα το πάρουμε. Αν περάσουμε την Οσέρ, μπορούμε να πάρουμε και το ΟΥΕΦΑ» ήταν τα λόγια του κ. Μήτσου.

– Απαντες υγιείς επέστρεψαν στην Παιανία οι διεθνείς του Παναθηναϊκού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή