ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΠΟ: O Ολυμπιακός στάθηκε στο πλευρό του Πανιωνίου, κατά την εκδίκαση της ένστασης του δεύτερου, με την οποία ζήτησε την επανάληψη του πρώτου μεταξύ τους αγώνα στους προημιτελικούς του Κυπέλλου. O Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως συναινεί στην επανάληψη, κάτι που είναι απίθανο να γίνει αποδεκτό, καθώς δεν προβλέπεται από τον ΚΑΠ. H απόφαση θα ανακοινωθεί την Τρίτη.

ΑΠΩΛΕΙΑ: Απεβίωσε χθες ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ (1975 – 1985), γιατρός, Βασίλης Χατζηγιάννης. H ΕΠΟ αποφάσισε να διαθέσει χρήματα σε κοινωφελές ίδρυμα, ενώ το Σαββατοκύριακο θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σ’ όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες. H κηδεία του θα γίνει αύριο στο νεκροταφείο Κηφισιάς (3 μ.μ.).

ΜΠΑΣΚΕΤ: O Αρης παίζει (19.00) με την πολωνική Ανβίλ, στο Ιβανόφειο, στον δεύτερο αγώνα τους στην φάση των «16» της FEL. O Αρης προηγείται με 1-0 νίκες και θέλει άλλη μία για να προκριθεί. Με τον ίδιο στόχο, το Μαρούσι θα υποδεχτεί (21.00), την ουκρανική Αζοβμας.

ΠΥΓΜΑΧΙΑ: Μία νίκη και μία ήττα σημείωσαν χθες οι Ελληνες στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στην Κροατία, O Ηλ. Παυλίδης (81 κ.) νίκησε 26-14 τον Βούλγαρο Μανουκιάν, ενώ ο Θ. Κοντοζίδης (51) έχασε με διακοπή στον 2ο γύρο από τον Λιθουανό Ιβάν Στάποβιτς.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Καλύτερα από την πρεμιέρα πήγαν χθες οι Ελληνες στο Γιουρολίμπ της Αθήνας. Οι καλύτερες θέσεις τους: 470: Ανδρες: 1οι Κοσματόπουλος – Τριγκώνης, γυναίκες: 1ες Μπεκατώρου – Τσουλφά, Γιούροπ: 18η Χειμώνα, Τορνέιντο: 1οι Γκίρης – Τσιαμήτας, Φινν: 2ος Δραγούτσης, Σταρ: 2οι Πελεκανάκης – Κοντογούρης, Ινγκλινγκ: 2ες Γιακουμίδου – Μαντζαράκη – Δημητρακοπούλου, 49άρια: 1ο γκρουπ: 2οι Παχούμας – Πορτοσάλτε, Λέιζερ: 1ο γκρουπ: 8ος Μιχαήλ, Μιστράλ: 4ος Χρυσοχού.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Σε αγώνα της A1 ανδρών ο Αθηναϊκός νίκησε τον Αρη Νικαίας με 28-20.

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: Αναχώρησε χθες η εθνική ομάδα για την Ταϊλάνδη (μέσω Μπαχρέιν), όπου θα μετάσχει σε αγώνα του κυπέλλου κόσμου. H ομάδα θα «πετούσε» προχθές, αλλά οι αρχές του Μπαχρέιν αρνήθηκαν, αρχικά, να παραλάβουν τον εξοπλισμό των Ελλήνων σκοπευτών, για λόγους ασφαλείας.

ΕΠΑΕ: Αναβλήθηκε, λόγω μη απαρτίας, η έκτακτη συνεδρίαση, με θέμα το ποσό των 700.000 ευρώ που διεκδικούν οι ΠΑΕ της B΄ Εθνικής. από τον ΟΠΑΠ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή