KAI… ΑΛΛΑ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 13.00: Τένις: Τουρνουά γυναικών, Βέλγιο. 16.30, 18.00: Μπόμπσλεϊ: Παγκόσμιο πρωτάθλημα, EUROSPORT. 18.00: Πόλο: Κλήρωση ολυμπιακού τουρνουά, ET1. Βόλεϊ: Ημιτελικός κυπέλλου Ελλάδος, ET3. 19.00: Καταδύσεις: Παγκόσμιο κύπελλο, Αθήνα, ET1. Μπάσκετ: Αρης – Ανβίλ, ET3. 20.30: Στίβος: Μίτινγκ του Μπέρμιγχαμ, EUROSPORT. 21.15: Βόλεϊ: Ημιτελικός, ΕΤ3.

ΧΟΚΕΪ: H εθνική μας ομάδα ανδρών δεν θ’ αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού έχασε και χθες, στη Μαδρίτη, από τον Καναδά (1-3) και αποκλείστηκε.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Στην 6η ιστιοδρομία πέτυχε την πρώτη νίκη του ο Αιμίλιος Παπαθανασίου. O πρωταθλητής, ο οποίος παίρνει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Φινν, το οποίο διεξάγεται στο Ρίο ντε Τζανέιρο, παρά τη νίκη του δεν ανέβηκε στη γενική κατάταξη και παρέμεινε στην 24η θέση.

ΠΑΛΗ: Δεν δικαιούνται πριμ για το 2002 όσοι αγωνίστηκαν σε μη ολυμπιακές κατηγορίες, σύμφωνα με τη ΓΓΑ. H απόφαση προκάλεσε αντιδράσεις, αφού στις αθλήτριες που δεν θα πάρουν πριμ περιλαμβάνεται η πρωταθλήτρια κόσμου Σοφία Πουμπουρίδου (51 κ.), η οποία είχε λάβει διαβεβαίωση από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Λιάνη ότι θα έπαιρνε κανονικά το πριμ των 103.000 ευρώ.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Στις 28 και 29 Φεβρουαρίου, στην Πετρούπολη, θα διεξαχθούν τα πανελλήνια πρωταθλήματα ενόργανης ανδρών – εφήβων και γυναικών – νεανίδων, που είχαν αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή