Δημιουργεί όνομα η Εθνική

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H εθνική μας ομάδα συμπλήρωσε δεκατέσσερις αγώνες δίχως ήττα. Ενα εντυπωσιακό επίτευγμα για το σύνολο του Οτο Ρεχάγκελ, που έχει τις ρίζες του στις 16 Οκτωβρίου του 2002 με την επικράτηση, 2-0, επί της Αρμενίας για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2004.

H νίκη επί της Βουλγαρίας με 2-0 στο πρώτο φιλικό της χρονιάς που ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, δεν πέρασε απαρατήρητη απ’ την ποδοσφαιρική κοινότητα της Ευρώπης. Εγινε δεύτερο θέμα στην ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής oμοσπονδίας (UEFA), κάτω από την ισοπαλία που απέσπασε η Τσεχία από την Ιταλία: «H Ελλάδα διεύρυνε το επιτυχημένο σερί της, παραμένοντας για 14ο παιχνίδι αήττητη, σε μια γερή επίδειξη, κερδίζοντας 2-0 τη Βουλγαρία, η οποία θα είναι κι αυτή στο Euro 2004. Ενα γκολ σε κάθε ημίχρονο, από τους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Ζήση Βρύζα, εξασφάλισαν τη 10η νίκη της ομάδας του Οτο Ρεχάγκελ σε 14 παιχνίδια, γεγονός που αποτελεί εντύπωση στην προετοιμασία της Ελλάδας εν όψει των αναμετρήσεων με Ρωσία, Ισπανία και Πορτογαλία, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή