Ελπίδες για καλή κλήρωση

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιταλία, Ισπανία, Αυστραλία, Αίγυπτος, Γερμανία και Ελλάς. Αυτός μοιάζει να είναι ο ιδανικός για την εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών όμιλος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η κλήρωση των ομίλων θα πραγματοποιηθεί απόψε στα γραφεία της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων. Στην κληρωτίδα θα μπουν 12 ονόματα χωρών, χωρισμένα σ’ έξι επίπεδα: 1ο: Ιταλία – Σερβία/Μαυροβούνιο, 2ο: Ισπανία – Ουγγαρία, 3ο: ΗΠΑ – Αυστραλία, 4ο: Καζακστάν – Αίγυπτος, 5ο: Ελλάς – Κροατία, 6ο: Γερμανία – Ρωσία. Οι ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, δεν θα κληρωθούν μεταξύ τους στην A΄ φάση. Σ’ αυτήν θα σχηματισθούν δύο όμιλοι των έξι ομάδων.

Η φανταστική κλήρωση που προαναφέραμε θεωρείται ιδανική για την Ελλάδα, διότι οι ομάδες τύπου Σερβίας, Ουγγαρίας, Ρωσίας είναι «βαριές» και δυνατές και δεν ταιριάζουν στο παιχνίδι μας, ενώ οι ΗΠΑ είναι καλύτερες της Αυστραλίας και το Καζακστάν (που έχει Ρώσους παίκτες) της Αιγύπτου.

Πάντως, την περσινή χρονιά, η Ελλάς νίκησε τη Ρωσία και τις ΗΠΑ και έφθασε στην τετράδα του παγκοσμίου πρωταθλήματος και εκεί έχασε στην παράταση από τη «χρυσή» ολυμπιονίκη Ουγγαρία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή